Intro

Bookmakergränser: Hur mycket kan jag ta ut från 1xBet?

Лимит 1хБет
En del av recensionerna av bettingföretaget 1xbet innehåller information om problemet med uttag av pengar. Det beror ofta på ouppmärksamhet hos spelare som inte är bekanta med spelportalens regler. Därför uppstår situationer där användaren inte har satsat sina medel eller har valt en annan tjänst för att ta ut pengar. I det här fallet kan betalningen inte genereras eller så returneras den i verifieringsfasen. Det finns dock moment relaterade till gränser hos 1xBet? Mer om detta problem i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vilka är gränserna hos 1xBet?

Varje bookmaker online har begränsningar i samband med användningen av portalen. 1xBet är inget undantag i denna fråga. Naturligtvis kan ingen information om 1xBets spelargränser hittas i de officiella källorna. Erfarenheterna från användarna av kontoret säger dock något annat. Пополнение счета в 1хБет Gränserna hos 1xBet är alltså alla slags begränsningar som främst rör finansiella transaktioner på sajten. Enligt informationen från kontorets stammisar finns följande gränser:

  • På hur mycket du kan sätta in och ta ut. I artikeln om tiden för överföring av pengar från 1xbet nämnde vi de minimibelopp som krävs för att genomföra en transaktion. Denna information finns också i spelarens personliga skåp och gäller både insättningar och uttag. För framgångsrika spelare kan det dock finnas konstgjorda begränsningar för det maximala insättningsbeloppet eller det belopp som ska tas ut.
  • Om storleken på insatser och vinster. För de flesta användare skapar bookmakerkansliet inga hinder för att vinna. Anledningen ligger i statistiken över vinnande satsningar på den genomsnittliga spelaren. Det är alltid till fördel för bookmakern 1xBet, som tjänar på spelarnas förluster. Men om användaren börjar vinna kommer kontoret att ”skärpa” gränserna. Stora satsningar kommer att annulleras och vinster kommer att betalas ut delvis.
  • Värdet av odds. Bookmakerkontoret erbjuder ganska bra odds för vadslagning. Men detta gäller inte för erfarna spelare, som ofta vinner. I deras fall kan de numeriska värdena vara lägre med 5-25 procent.

Som du kan förstå gäller begränsningarna på 1xbet för användare som tjänar mer än de förlorar på vadslagning. Samtidigt sätts alla gränser automatiskt och du kanske inte märker dem till en början. Men om du stöter på problem med insättningar, uttag, placeringar av spel osv. bör du också kontakta supporten. De kommer att kunna tala om för dig om det finns några begränsningar på ditt konto.

Hur mycket kan jag ta ut från 1xBet?

Det maximala beloppet att ta ut från 1xBet beror på flera faktorer. För det första är det värt att uppmärksamma betalningsinstrumentet. För e-plånböcker är det maximala uttagsbeloppet 15 000 rubel*, och för betalkort – upp till 75 000 rubel*. För det andra beror det på de gränser som fastställts av bookmakern. I det här fallet kan storleken på utbetalningen minskas med flera gånger. Om bookmakern har vidtagit en sådan åtgärd måste flera utbetalningar göras. Detta är förenat med risken att betala en högre överföringsavgift. Hur vet jag att det finns problem med uttag? Under begäran om överföring av pengar visas följande meddelande: ”Det maximala betalningsbeloppet för 1xBet-motparten har överskridits”. Om spelaren vid överföringen har placerat sig inom den officiella gränsen för den valda betalningsmetoden finns det troligen en annan gräns. Du kan ta reda på gränsen hos bookmakern från supporten. *Eller motsvarande i en annan valuta. Вывод средств в 1хБет

Vad är uttagsgränsen hos 1xBet?

Om en användare har svårigheter att ta ut pengar beror det inte alltid på gränserna hos 1xBet. I fall där alla tips från bookmakern har provats, men problemet kvarstår, kan du skriva till spelarsupporten. Det finns inget annat sätt att ta reda på om det finns några begränsningar från spelbolagets sida. Många spelare undrar ”Vad är uttagsgränsen på 1xBet?” Svaret på denna fråga beror på om det finns ytterligare restriktioner från bokföringsföretaget. I närvaro av sådana kan det maximala uttagsbeloppet för varje betalningsmetod minskas med flera gånger. Från recensioner från riktiga spelare som lämnats på tematiska forum kan man till exempel läsa om begränsningen för kortuttag på upp till 10 000 rubel eller motsvarande i en annan valuta. På samma källa skriver en spelare om en insättningsgräns på 300 rubel eller motsvarande. Därför kan all information om dina egna gränser på din spelprofil endast klargöras med supportteamet. De är tillgängliga dygnet runt.

Relevanta nyheter