Intro

Att sälja ett 1xBet-konto: funktioner på den svarta marknaden

Продажа аккаунта 1хБет
Det finns inte bara en aktiv spelmarknad på internet, utan även en svart marknad med profiler för olika bookmakers. 1xbet är inget undantag. Efter några minuters sökning på ”Sell 1xBet account” eller ”buy 1xBet account” kan du hitta dussintals webbplatser och forum med information om denna typ av erbjudanden. Varför erbjuder vissa spelbolag aktivt att köpa en spelprofil och andra att sälja? Detta kommer att diskuteras i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Köpa ett 1xBet-konto

Många 1xbet-användare försöker överlista bookmakern. För detta ändamål försöker man spela forfeits, skapa flera profiler för att få hänvisningsbonusar, använda olika programvaror för att automatiskt placera dussintals spel osv. Den här typen av verksamhet välkomnas milt sagt inte av kontoret. Därför kan spelprofilen blockeras och raderas. Om spelaren har som mål att bli raderad från 1xBet kommer han naturligtvis att lyckas med sin uppgift. Men för en spelare som vill lura bookmakern blir resultatet katastrofalt. Om en spelare raderar sitt 1xBet-konto kommer han inte att kunna registrera sig på nytt med sina passuppgifter. Detta är ett stort problem för spelare, vilket vi skrev om i artikeln om att logga in på 1xbets personliga skåp. Därför letar användare som stöter på ett sådant problem efter sätt att lösa det. Detta kan vara att registrera sig på en annan bookmakers webbplats (om spelaren inte finns med på alla företags svarta lista) eller att använda ett konto under någon annans namn. I det sistnämnda fallet tar spelaren sin tillflykt till att köpa 1xBet-konton.

Att köpa ett 1xbet-konto: för- och nackdelar

Om en spelare står inför valet att köpa ett nytt 1xbet-konto eller inte är det värt att utvärdera för- och nackdelar. En av de viktigaste fördelarna är att du kan använda dig av bookmakerns tjänster om ditt personliga konto är blockerat. Den andra fördelen är användningen av andras personuppgifter för spelare som vill vara anonyma. Att köpa ett 1xBet-konto har dock några allvarliga nackdelar. För det första är en verifierad profil inte billig (priset beror på land och typ av konto). För det andra kan en oerfaren spelare hamna i fel händer och få en overifierad profil. För det tredje har bookmakern sin egen algoritm för att spåra och blockera köpta profiler. Därför finns det alltid en risk att förlora tillgången till ett konto med ett obetalt belopp på kontot. Купить аккаунт 1xBet Är det värt risken? Du kan läsa en hel del för- och nackdelar med detta tillvägagångssätt på webbplatser. Närvaron av ett stort antal 1xbet-profiler på marknaden för köp och handel visar dock på marknadens utveckling och behovet av en sådan tjänst.

Hyra och sälja 1xbet-konto

Kontomarknaden för 1xbet är full av erbjudanden om att sälja och hyra konton. Vissa spelare vill inte radera sin profil, men planerar inte heller att fortsätta satsa. Därför är de intresserade av att få lite pengar för att sälja eller hyra ett 1xBet-konto. Andra spelare skapar konton för att tjäna pengar och efter några insättningar/uttag erbjuder de sin profil till kunder. Därför kommer spelarna att kunna hitta intressanta profiler för att göra spel på 1xBet under ett annat namn.

Relevanta nyheter