Intro

22Bet teknisk support

Связатся с букмекером 22Бет
Många spelare som använder 22Bets webbplats kan ha frågor om att placera spel, ta emot vinster, bekräfta sin profil osv. Det finns också problematiska situationer som kräver kvalificerad hjälp. Den tekniska supporten på 22Bet-webbplatsen hjälper till att lösa alla frågor som uppstår. Det är därför vi bestämde oss för att förbereda materialet för nybörjare, som berättar hur man kontaktar bookmakerns specialister och får svar på sina frågor på kortast möjliga tid.

Allmän information om 22Bet

Bookmakerkontoret 22Bet började tillhandahålla sina tjänster 2018. Eftersom det är ett nytt företag (det är 3 år gammalt när den här artikeln skrivs) genomgår många tjänster just nu ett utvecklingsstadium. Detta gäller även den tekniska supporten hos 22Bet, som är sämre än konkurrenternas tjänster.

Konventionellt kan alla sätt att be om hjälp delas upp i att kontakta företagets representanter via telefon och via textmeddelanden. 22bet erbjuder ännu inte möjligheten att kommunicera med operatörer via telefon. Det finns inte heller någon kommunikation via sociala nätverk och chefer. Ledningen arbetar för att förbättra de tjänster vi erbjuder våra kunder. Det kan snart bli möjligt att kontakta 22Bets tekniska support via de ovan nämnda kanalerna.

Nu kan spelarna lösa alla sina problem via e-post eller chatt. Dessutom arbetar operatörerna på 22bets tekniska supporttjänst dygnet runt. I det här fallet kan spelarna få ett svar när som helst när det passar dem. Det är också viktigt att den tekniska supporten är tillgänglig på ett dussintal språk, inklusive ryska.

Bookmakern är intresserad av att förbättra kvaliteten på kommunikationen med sina användare. Och att döma av kundernas återkoppling kännetecknas arbetet med teknisk support 22bet av hög effektivitet.

Контакты с 22Бет

Kommunikation med supporttjänsten 22bet

Som noterats i föregående avsnitt kan du hittills kontakta bookmaker 22Bet-representanter via e-post eller livechatt. Även spelare kan gå till sidan ”Kontakta oss” och skriva en allmän förfrågan via feedbackformuläret. Det kommer att skickas till den relevanta specialisten på kontoret. Svaret skickas dock fortfarande till den angivna e-postadressen.

Låt oss i detalj betrakta varje metod för att kontakta supportteamet hos 22Bet.

Spelarsupport från 22Bet via e-post

Det klassiska sättet att kontakta representanterna för den tekniska supporten är att skriva ett e-postmeddelande till 22Bet. Du hittar den faktiska adressen på kontaktsidan. I det högra hörnet av skärmen finns en lista över e-postmeddelanden till olika avdelningar hos bookmakern. Till exempel kan en användare skriva till kundsupport på support@22bet.com eller lösa frågan om betalningar – processing@22bet.com.

Om spelaren inte kan bestämma sig för vem han eller hon ska skriva till är det möjligt att använda feedbackformuläret. För att göra detta fyller du i fälten ”Namn”, ”E-postadress” och beskriver ditt problem. Innan ett meddelande skickas måste det passera antispamkontrollen. Frågan kommer sedan att vidarebefordras till rätt person.

Ett annat sätt att kontakta supporten är att göra en förfrågan till administratören. Du hittar det lämpliga formuläret i spelarens personliga skåp, i avsnittet ”Förfrågningar till administratören”. Om användaren inte kan logga in på sitt konto är det möjligt att återställa tillgången till 22bet. I den här artikeln har vi beskrivit alla populära problem med att logga in i ditt personliga skåp.

Онлайн консультант 22Бет

Oavsett vilken metod som valts för att kontakta supportteamet kommer svaret att ges till din e-post. Väntetiden beror på konsultens arbetsbelastning och problemets komplexitet. I genomsnitt kommer rådgivningen att ges inom en timme. Bookmakers representanter har dock rätt att svara inom 24 timmar. Det framgår av reglerna för användning av 22Bets supporttjänst.

Kundsupport via Live Chat 22Bet

Det mest bekväma och snabbaste sättet att få hjälp från den tekniska supporttjänsten hos BC 22bet är onlinechatten. Den är tillgänglig från vilken sida som helst och finns i det nedre högra hörnet på den officiella bookmakerns webbplats. Du behöver inte registrera dig på 22Bets webbplats för att börja chatta. Det räcker med att klicka på rektangeln märkt ”Ask Question” i det nedre hörnet av webbplatsen. Du kommer att se ett fönster där du kan skriva in ditt meddelande. Du kan skicka inte bara text utan även en fil, till exempel en skärmdump av problemet.

Du får svaret i samma chattfönster online inom 1-5 minuter (tiden beror på operatörens arbetsbelastning och frågans komplexitet).

Bookmaker 22Bet värnar om sitt rykte och är lyhörd för alla problem, eftersom en nöjd spelare är nyckeln till företagets framgång. Därför kan kontroversiella situationer lösas till spelarens fördel. Detta bevisas av de många positiva recensionerna av bookmakerns kontor.

Relevanta nyheter