Intro

1xStavka och 1xBet: hur klarar jag UCPIS-identifieringen?

Сайт 1xStavka
Spelare som är bosatta i Ryska federationen kan inte logga in på bookmakerns webbplats 1xBet utan att använda särskild programvara eller officiella speglar. Vi skrev om orsakerna till att portalen blockeras i artikeln ”Varför 1xBet är förbjudet i Ryssland?” Spelare kan dock placera spel på 1xStavka (1xStavka), som är ett dotterbolag till 1xBet: det har en licens för att tillhandahålla tjänster i landet. För att börja använda kontorets webbplats måste du passera identifieringen, bland annat i TSUPIS. Läs hur du gör det i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Den bästa alternativa bookmakern om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xStavka och 1xBet: hur passerar man identifieringen?

Många nykomlingar förväxlar bookmakers 1xStavka och 1xBet. Det är dock två olika företag: det första verkar uteslutande på den ryska marknaden, medan det andra – över hela världen (i RF är kontorets webbplats blockerad). Vi har förberett en kort jämförelse av hur 1xBet och 1xStavka skiljer sig åt, som vi rekommenderar att du läser. Baserat på påståendet att bookmakers är olika, låt oss beskriva processen för identifiering i 1xStavka och 1xBet separat.

Identifieringsprocessen hos 1xStavka (1xStavka)

Identitetsverifiering på bettingföretagets webbplats 1xStavka (1xStavka) sker i samband med att man skapar ett konto. Du måste gå till registreringssidan och följa 3 steg: registrering på webbplatsen, verifiering av telefonnummer och identifiering. Efter att ha fyllt i alla uppgifter om dig själv, knyter du alltså ditt telefonnummer till spelaren och måste utföra dokumentverifieringen.

Internationella online bookmakers ber spelarna att skicka en skannad kopia av sitt pass, utländska pass, körkort eller ta en bild med dokumentet för att verifiera det. I fallet med 1xStavka används en annan mekanik. För att identifiera sig hos 1xStavka är det nödvändigt att använda statstjänsten, KONTAKT (för att slutföra operationen online) eller komma till en bettingbutik eller Svyaznoy-salong. På detta sätt kontrollerar bookmakern noggrant alla spelare och det är inte möjligt att använda kontorets tjänster utan att uppvisa ett pass.

Регистрация в 1хСтавка

Identifiering hos 1xBet

Användare av 1xBet behöver inte besöka bettingbutiken för att kontrollera sin identitet. Och det finns nästan inga bettingbutiker kvar hos bookmakern. Företaget har för länge sedan övergått till vadslagning på nätet. Därför sker identifiering hos 1xBet också via webbplatsen.

bookmakern 1xBet erbjuder spelarna flera alternativ för att skapa ett konto. Efter att ha loggat in på ditt personliga konto ska du därför fylla i alla uppgifter i kortet som inte angavs vid registreringen. Du kan kontrollera din profil på sidan ”Personuppgifter” efter att du loggat in på användarkontot.

Verifiering av spelprofilen sker i samband med uttag av pengar*. Användaren måste skicka de begärda dokumenten via ett formulär eller e-post. Fram till dess kommer uttagsoperationen att frysas. Efter att ha passerat identifieringen i 1xbet har spelaren tillgång till alla funktioner hos bookmakern.

*I vissa situationer kan bookmakern kräva en kopia av passet eller annan handling efter att ha satt in pengar på kontot.

Bookmaker 1xStavka och 1xBet: hur passerar man identifieringen till TSUPIS?

Lagstiftningen i Ryska federationen kräver att spelare registrerar sig hos UPIS (förkortningen står för ”Centrum för överföring av interaktiva spel”). Detta är en finansiell organisation som förmedlar mellan en spelare och en bookmaker. I dagsläget finns det 2 sådana organisationer i Ryssland – Unified UUPIS Centre, som 1xStavka samarbetar med, och UUPIS Centre baserat på Kiwi-bank. Deras uppgift är att kontrollera spelarnas vinster och betala skatt till den federala skattemyndigheten.

Единый ЦУПИС

1xStavka-spelaren kan identifieras i UUPIS på något av följande sätt:

  • Du måste gå till en spelbutik hos bookmakern 1xStavka. Du måste ta med dig ditt pass och fylla i formuläret för att öppna ett konto hos centret för bookmakers tillgångsägande.
  • Ansökan till en Eurosetbutik. Anställda bör informeras om att det är nödvändigt att gå igenom verifieringen av dokument för NCO Mobile Card. Användaren kommer att få en ansökningsblankett att fylla i. Observera att Euroset kommer att ta ut en avgift på 100 rubel för att utföra 1хStavka-spelaridentifieringsproceduren vid UUPIS.
  • Verifiera dokumenten via bookmakerens webbplats. För att göra detta måste användaren logga in och gå till avsnittet ”Manage Interactive Betting”. Efter att ha valt betalningsmetod visas ett meddelande som informerar om behovet av att registrera sig på UBCC:s webbplats. När du fortsätter till sidan öppnas en applikation där du måste ange ditt telefonnummer, logga in på 1хStavka-webbplatsen och komma fram till ett lösenord. Efter att ha angett koden från sms:et (den skickas till det angivna numret) kontrollerar UUPIS att kontot är tillgängligt på bookmakerens webbplats och bekräftar profilen.

Observera att det är först efter att ha öppnat ett konto i UCPIS som spelaren kan sätta in sitt konto på 1xStavka-webbplatsen. De som är under 18 år kommer att nekas att registrera ett spelkonto.

Om en spelare har registrerat sig på webbplatsen 1xbet och kringgått blockeringen behöver han inte öppna ett konto i UUPIS. Därför föredrar många spelare den internationella portalen framför den lokala bookmakern för att slippa betala extra avgifter på vinster.

Relevanta nyheter