Intro

1xBets multi-folds: att göra och sälja insatser

Экспресс-ставка 1хБет
Det finns många frågor bland nybörjarspelare om wilds. Vår tidigare artikel ”Hur man satsar i expressspel på 1xbet” besvarade de flesta av dem. Det finns dock fortfarande ett antal ämnen som vi har bestämt oss för att ta upp i det nya materialet. Läs om egenheterna med att välja ett kombispel, antiexpresser, dagens parlay och bettingförsäljning.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur placerar jag ett expressspel hos 1xBet?

1xBet har tänkt ut detaljerna kring vadslagning på sajten. För att skapa en parlay hos 1xBet behöver användaren bara välja de evenemang som är intressanta och lägga till dem i spelkupongen. För att göra det klickar du på oddsen för utfallet. Efter att ha lagt till två eller fler val till spelkupongen blir det möjligt att bilda en parlay. Motsvarande objekt kommer att visas i rullgardinslistan över speltyper. Därefter anger spelaren det belopp som ska satsas och avslutar placeringen av insatsen genom att följa de tillgängliga stegen.

Förfarandet för att skapa ett expressspel på 1xBet skiljer sig inte från webbplatsen, 1xWin och mobilapplikationen. Skillnaden kan endast hittas i utformningen av skärmarna. Även om utvecklarna försöker passa in alla spelverktyg i ett format för att göra det lättare för nykomlingar att använda bookmakerens tjänster.

Hur gör jag mina egna expressspel hos 1xBet?

Som vi nämnde i det föregående avsnittet är det inte komplicerat att göra en parlay på bookmakerens webbplats. Så alla frågor som spelarna kan ha i expressspelsfasen kommer att vara: Vilka evenemang ska inkluderas i spelet för att spelet ska fungera? Det finns olika strategier för att skapa vinnande multispel. Dessutom finns det tjänster där du kan köpa färdiga förutsägelser för en parlay från framgångsrika spelare.

Ska vi använda oss av utomstående experters tjänster? Beslutet i det här fallet är upp till spelaren. Men enligt vår åsikt är det bäst att lära sig hur man gör sina egna expressspel på 1xBet. Här är några tips som hjälper dig att göra rätt kombinationer för att få ut det mesta av dina spel:

  1. Var inte rädd för att satsa på oavgjorda matcher. I matcher där det inte finns någon klar favorit är oddsen för att lagen ska vinna ungefär desamma. Så du kan välja att satsa på ett oavgjort resultat som matchresultat. Som regel är oddsen i sådana spel höga och chansen att lyckas är ganska god. Om man tittar på statistiken över fotbollsmatcher i populära världsmästerskap slutar var fjärde match oavgjort.
  2. Placera dina värdefulla spel. Bland det tillgängliga antalet sportevenemang att satsa på är det möjligt att hitta sådana där det vinnande laget är underskattat av bookmakern. Om spelaren känner väl till lagens och idrottarnas spelstil i nischade mästerskap är det inte värt att uppmärksamma den föreslagna favoriten. Det är bäst att spela mot bookmakern.
  3. Gör en speltipslista. Det är tillrådligt att ha en anteckningsbok där du kan skriva ner potentiella matcher som kan ingå i en parlay. När användaren har skrivit ut alla matcher, jämfört oddsen och återigen bedömt framgången för det här eller det här laget/idrottaren kan man gå vidare med att placera ett parlay-spel på 1xbet.
  4. Du bör inteförlita dig på höga odds. Ju fler utfall med höga odds i en kombination, desto större är chansen att förlora parlay-spelet. Kom ihåg att risken måste vara motiverad. Det är alltså ingen bra idé att försöka sätta ihop en Parlay där oddsen att förlora är höga på de flesta händelser.
  5. Korrekt användning av marknader. Den bästa spelaren vet hur man utvärderar ett lags odds och räknar ut oddsen för varje typ av spel. Om det till exempel finns en klar favorit i en match och oddsen på dess seger inte är höga är det bättre att använda ett handikapp. Sådana nyanser i 1xBet spelodds kan bidra till att öka det slutliga oddset.
  6. Preliminär matchanalys. Att veta hur man analyserar tidigare matcher är en spelares nyckel till framgång i betting. För att göra en korrekt matchprognos är det värt att bekanta sig med tidigare matcher som involverar lag/idrottare. Att analysera tidigare matcher är ett måste om du vill göra många satsningar.
  7. Avstå från att satsa på favoriter. Om spelaren har ett favoritlag eller en idrottare ska du inte inkludera deras matcher i Parlay. Det är möjligt att användaren underskattar sin motståndare och tror på sin favorits styrka. Detta leder i sin tur till förlorande kombinationer.
  8. Begränsa antalet expressspel. Efter att ha vunnit sina första pengar i en Parlay är spelarna ofta mer än glada över att ta emot dem. Den här typen av satsning bör dock inte missbrukas. Sanningen är att ett stort antal händelser i en satsning innebär en hög risk att förlora. Därför måste mycket tid investeras i att skapa en vinnande multi. Att snabbt skapa ett kombinationsspel ”på en chansning” kan sluta illa för spelaren.
  9. Dranytta av bookmakerens bonusar. Bookmakern 1xbet uppmuntrar användare som placerar expressspel att inkludera mer än 10 utfall i en spelkupong. För detta ökar kontoret det slutliga oddset med en viss multiplikator. Erfarna användare kan använda dessa bonusar för ytterligare belöningar.

Экспресс-ставка 1хБет

Genom att följa dessa tips kan användare lära sig hur man korrekt komponerar expressspel på 1xbet och tjäna stora summor på kombinationer.

Vad är en anti-extradag hos 1xBet?

Bookmakern erbjuder sina användare olika typer av spel 1xbet. Bland de typer av spel som finns tillgängliga finns variationer av expressspel. Bland dem finns 1xbet antiexpressbet. Genom att klicka på länken till artikeln om typerna av spel kan du hitta definitionen för antiextraspel – det är ett spel som vinner om alla händelser i spelkupongen förloras. Den här typen av spel beräknas alltså på motsatt sätt som en parlay.

Många nybörjare tror att 1xBet Anti-Axpress är spel som inkluderar resultat på tydliga underdogs. Per definition är detta fallet. I praktiken kommer dock spel på tydliga underdogs inte att ge spelaren stora vinster: låga odds och bookmakerens marginal kommer att ”äta upp” nästan hela vinsten. Därför bör anti-extras inkludera händelser där matchens utgång kan ändras när som helst.

För att göra en anti-express på 1xBet måste användaren lägga till 2 evenemang i spelkupongen och sedan välja motsvarande speltyp från rullgardinslistan. Bookmakern kommer att räkna om oddsen enligt den nya formeln. När du har angett insatsbeloppet kan du kontrollera vinsten i förväg och fortsätta att satsa. Du hittar de detaljerade reglerna för beräkning av atiexpressen på bookmakerns webbplats. För att göra det går du till sidan ”Regler”, vars länk finns i den nedre menyn.

Hur säljer jag ett expressspel till 1xBet?

Efter att en användare har samlat in och gjort ett 1xbet expressspel före match kan nyheter om skador i laget/deltagaren dyka upp. En sådan situation kan ångra hela den kombination som spelaren bildat. För att inte förlora hela insatsen kan användaren använda 1xBets expressspelstjänst.

För att sälja ett parlay-spel till 1xbet måste du logga in på ditt personliga skåp och gå till avsnittet för spelhistorik. Här finns information om användarens spelade och ospelade spel. Spelaren kan välja det parlay-spel som han är intresserad av och trycka på knappen ”Sälj ”*. I ett nytt fönster visas information om ersättningsbeloppet från bookmakern (det kommer inte att vara det maximala beloppet). Om spelaren är nöjd med ersättningsbeloppet för parlayet kan han trycka på knappen ”Sell” igen. Pengarna kommer då att återbetalas till spelarens konto inom 20 sekunder.

*Observera att du kan sälja din insats före någon av händelserna i parlayen

Экспресс дня 1хБет

Vad är en Day Parlay hos 1xBet?

Ofta är nya användare rädda för att placera ett multispel. Detta beror på bristande erfarenhet av vadslagning och oförmåga att göra kombinationer på rätt sätt. I ett sådant fall kan spelarna ta hjälp av mer erfarna spelare, köpa en prognos från ett proffs eller dra nytta av ett erbjudande från 1xBet. Det sistnämnda alternativet, känt som ”Parlay of the Day”, är tillgängligt för alla användare.

Dagens express hos 1xbet är kombinationer av spel som erbjuds av bookmakern och som innehåller händelser på olika matcher (främst toppmatcher). Spelare kan satsa på alla expressinsatser. Om de lyckas får användaren 10 % extra till sin vinst. Det är det som gör bookmakerens dagens expressspel intressanta. Användaren bör dock vara medveten om att kontoret inte är intresserat av att vinna kundernas pengar. Därför bör spelaren noggrant kontrollera alla händelser i expressen och välja det spel som verkligen kan vinna.

Relevanta nyheter