Intro

1xBets Happy Friday-bonus: funktioner och villkor

Счастливая пятница 1xBet
Den här artikeln om 1xBets Happy Friday kommer att handla om en ganska populär och lockande kampanj. Förutom välkomstbonusen kan spelarna även njuta av andra intressanta bonusar från 1xbet, som bookmakern generöst erbjuder sina spelare. En av dem kommer vi att prata om idag. Från artikeln får du veta mer om bonusens egenskaper, reglerna för satsning, villkoren för att få den och andra viktiga punkter.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

”1xbet Happy Friday: Funktioner i bonusen

Varje fredag håller 1xbet bookmaker en kampanj där du kan tjäna upp till 100 kr*. Du måste registrera dig inom 24 timmar, vanligtvis är det från 00:00 till 23:59. Samtidigt måste du hinna göra en insättning och omsätta bonusen. Bonusbeloppet kommer alltid att vara lika stort som den insättning som gjordes på fredagen (men inte mer än 100 dollar*). Det minsta beloppet för en bonus är 1 dollar*. För att vara säker på att du får din bonus ska du kontrollera dina kontoinställningar i förväg. Det är önskvärt att information om dig har skrivits in i lämpliga fält i profilen och att själva kontot – verifierats. När du registrerar dig glöm inte heller att kryssa i rutan för att godkänna att delta i bonuserbjudanden för sportevenemang. Vi rekommenderar att du läser kampanjreglerna i förväg så att du inte slösar dyrbara minuter på fredag.

1xBet Lucky Friday-bonus: villkor för att få den

För att få bonusen (för detaljer om 1xbet bonuskonto i artikeln) måste du vara en aktiv användare och göra dagliga åtgärder på kontot. Det vill säga att göra minst en minsta insats, men varje dag. Och även inom en dag (specifikt under fredagen) utföra 3 enkla steg:

  1. Registrera dig för kampanjen.
  2. Gör en insättning och få automatiskt en bonus som motsvarar insättningen på ditt bonuskonto, dock högst 100 kr*. Minsta insättningsbelopp för att få bonus är 1 dollar*.
  3. Bonus för att vinna tillbaka.

Observera att bonusen endast är tillgänglig en gång per spelare. Dessutom kan denna kampanj inte användas i kombination med andra erbjudanden Счастливая пятница от 1хБет

”1xbet Happy Friday”: regler för omsättning

Det skulle vara för enkelt om den erhållna bonusen helt enkelt kunde tas ut. Den måste omsättas. Innan alla satsningsvillkor har uppfyllts är det inte möjligt att ta ut pengarna från bonuskontot. Så hur omsätter du din 1xBet Lucky Friday-bonus? Huvudvillkoret är – du måste göra det på fredag! Det betyder att resultaten av de evenemang du satsar på också måste tillkännages på fredag. Annars kommer de inte att räknas mot satsningsvillkoren och kommer helt enkelt att brännas. För att uppfylla villkoren måste du alltså omsätta ett bonusbelopp på 3 gånger. Det vill säga, om du har fått en bonus på 50 dollar* ska du satsa 150 dollar*. Satsningen måste vara av express-typ, så att du får veta resultatet inom 24 timmar. Varje parlay måste ha minst 3 evenemang. Varje händelse har ett lägsta odds på 1,4. Schemat för att satsa 1xBet Lucky Friday Bonus är följande:

  1. Formulera en kupong enligt alla regler.
  2. Ange insatsbeloppet.
  3. Välj ett bonuskonto.
  4. Klicka på ”Gör en insats”.

Nästa kupong kan endast placeras efter att resultatet av den föregående är känt. Det är viktigt att notera att du måste sätta in hela bonusbeloppet innan du kan ta ut pengar från ditt spelkonto. Annars kommer alla bonusar och vinster från dessa medel att förverkas. Tänk också på att satsningar där en återbetalning görs inte räknas Акции и бонусы 1хБет

1xBet Black Friday-bonus

Många spelare blandar ofta ihop de två namnen, Black Friday och Happy Friday 1xbet, och tror felaktigt att det är två olika erbjudanden. Låt oss dock vara tydliga på den här punkten. Det är samma kampanj som 1xbet kör på fredagar. Det är bara det att när den skapades hette den 1xBet’s Black Friday, och efteråt (preliminärt 2018) ändrade bookmakern namnet till Happy. Därför är namnet ”Black Friday” föråldrat. Det var dock där alla förändringar slutade, reglerna förblev desamma. *Eller motsvarande i lokal valuta.

Relevanta nyheter