Intro

1xBet’s Betting Sales-alternativ: funktioner och fördelar

История ставок 1хБет
Att satsa på sport kommer alltid med en risk. Även de mest erfarna användarna gör misstag, för att inte tala om nybörjare. Därför är möjligheten att få tillbaka en del av pengarna vid ett negativt resultat av ett sportevenemang ett mycket användbart alternativ för vadslagare. Och som du kan förstå av titeln ger bookmakern 1xBet sina användare möjlighet till ”cashout” – att lösa in eller sälja insatsen. Hur det fungerar och när spelare säljer spel hos 1xBet kommer att diskuteras i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är ”att sälja spel” hos 1xbet: begreppet uttag

När det gäller att sälja spel hos 1xbet bör man förstå förfarandet för att byta ut sin slip (ett spel som ännu inte spelats), efter att ha placerat ett spel, mot en viss summa pengar. Bookmakerkontoret, bortsett från vissa kampanjer, återbetalar aldrig alla pengar till spelaren. Kompensationsbeloppet eller den så kallade utbetalningen beror på matchen, förutsägelserna och den tid som gått sedan spelet placerades. Om du inte deltar i ytterligare kampanjer överförs pengarna till ditt huvudkonto och det krävs ingen satsning.

1xbet betting är aktiverat som standard och är endast tillgängligt för händelser före match. Spelaren behöver inte ställa in den ytterligare och kan använda den omedelbart för kuponger som placeras i spelhistoriken. Observera att både singel- och expressinsatser kan återbetalas.

Skäl för att sälja spel hos 1xBet

Som nämndes i inledningen är försäljning av spel en konkurrensfördel för 1xBet-plattformen. Spelare kan göra misstag i sina förutsägelser och att kunna få tillbaka en del av pengarna är mycket bättre än att förlora hela insatsbeloppet. Det är därför inte förvånande att alternativet ”Betting Sales” hos 1xbet används aktivt av både nybörjare och proffs.

Продажа ставки 1хБет

Det är dock inte alla användare som förstår i vilka situationer de ska ge upp risken och lämna tillbaka insatsen innan matchstart. Vi har sammanställt de viktigaste anledningarna när det är lämpligt att använda alternativet ”Sell Bet” hos 1xBet:

  • Felaktig förutsägelse på en match. Eftersom endast ett spel före match kan säljas kan sådana spel placeras långt före sportevenemanget. Eftersom många faktorer (skador, fysisk och mental trötthet osv.) påverkar resultatet kan favoriterna ändras innan matchen börjar. Dessutom har spelaren i vissa fall möjlighet att returnera insatsen efter att matchen har ägt rum, när det har visat sig att resultatet inte är korrekt. Möjligheten att förhindra en förlust är därför en viktig fördel med alternativet ”Betting sales”.
  • Behovet av att fylla på din bankrulle. I vår ”Betting School” kan du hitta flera material om bankrulle vid betting. I situationer där en spelare inte har planerat sin strategi på rätt sätt och har använt alla tillgängliga medel hjälper en återbetalning av vadslagning till att få ”levande” pengar för nya satsningar.
  • Attta ut pengar från plattformen. Om en användare har satsat hela sin insättning som gjorts till sitt 1xbet-konto och vill ta ut pengarna kan alternativet ”Bet Sales” användas. I det här fallet kommer spelaren att få tillbaka en del av pengarna och lägga till dem till uttagsbeloppet. Observera dock att pengarna måste vara tidigare placerade på andra vinnande satsningar, annars kommer de att blockeras fram till satsningen.

Förutom standardalternativet ”Sell Bet” från 1xbet finns även alternativet ”Sell Later” eller aka bettingförsäkring. Detta alternativ kommer att behandlas i en separat artikel.

” 1xbet – att hitta och använda alternativet

Efter att ha placerat ett spel överförs alla händelser till avsnittet ”Spelhistorik”. När användaren är inloggad i det personliga skåpet kan han/hon se kupongerna genom att gå till det angivna avsnittet och klicka på knappen ”Sälj” för den specifika händelsen. I ett nytt fönster kommer spelaren att erbjudas återbetalningsbeloppet och möjlighet att bekräfta operationen genom att klicka på knappen ”Sälj nu”. När spelaren godkänner utbetalningen kommer pengarna att krediteras till huvudkontot inom 20 sekunder.

Продажа купона 1хБет

Du kan alltså hitta alternativet ”Sell Bet” för 1xbet i ditt personliga skåp (avsnittet för spelhistorik). Alla spel före match kan återbetalas om de ännu inte har spelats (matchen har inte börjat). Fast genom att delta i vissa kampanjer kan spelaren återbetala pengarna i pre-match-insatsen även efter matchstart. Därför rekommenderar vi att du läser de aktuella kampanjerna från bookmakern i PROMO-sektionen för att kunna utnyttja återbetalningsalternativet för betting på bästa sätt.

förfarande för försäljning av 1xBet-kuponger

Bookmakerkontoret 1xbet använder sig av flera beteckningar för återbetalningsalternativet för vadslagning: ”Bet sale” eller ”Kupongförsäljning”. De är synonyma och kan användas i reklammaterial från bookmakern eller användarna av bettingkontoret.

I de tidigare avsnitten har vi gett en kort definition av ”spelkuponger”. Det ska förstås som det antal utfall i ett förmatch- eller livespel som ingår i ett spel. Alternativet 1xBet Coupon Sale är dock endast tillgängligt för pre-match-spel, som kan vara singel- eller parlays.

Varje kupong har sitt eget nummer och egenskaperna hos händelserna (matchnamn, odds, speltyp). Användaren kan se kupongerna i avsnittet ”Spelhistorik”, som finns i det personliga skåpet. Kupongen kan också ses via sidan ”Kontrollera kupong” i den nedre menyn på webbplatsen.

För att sälja en kupong måste spelaren välja en insats och klicka på säljknappen. Därefter måste spelaren bekräfta operationen genom att klicka på knappen ”Sälj nu”. Först därefter sker försäljningen av 1xbet-kupongen.

Relevanta nyheter