Intro

1xBet: Vad är denna bookmaker?

1xbet что это
1xBet är ganska aktivt när det gäller att marknadsföra sitt varumärke online och offline. Du kan se information om 1xBet inte bara på tematiska spelplattformar, medianätverk av partnersajter, i piratfilmer och tv-serier (reklam inkluderar resursägare för att göra vinst från hänvisningsprogrammet), utan också i reklam för FC Barcelona, Chelsea, Afrikanska fotbollsförbundet, där bookmakern är en officiell sponsor. Så många internetanvändare och sportfantaster måste ha hört talas om 1xBet. Om du inte vet något om bookmakern och undrar”1xbet vad är det? ”Låt oss försöka besvara det kortfattat.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet registrering1xBet registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBets historia: hur utvecklades företaget?

Som du kan förstå av titeln och inledningen är 1xbet en bookmakerbyrå som är ganska populär bland spelare. Det grundades redan 2007 i Ryssland och tillhandahöll sina tjänster genom landbaserade bettingkontor. Fram till början av 2010-talet dök bookmakerkontoren upp i många stora städer i Ryska federationen och grannländerna: Ukraina, Vitryssland, Kazakstan osv. Även om det tillhandahöll ett intressant utbud av vadslagning och spel var det en medioker bookmaker bland dussintals liknande bookmakers på marknaden.

Sedan början av 2010 började företaget arbeta på sin webbplats som lanserades ett år senare, 2011. Den var licensierad av Curacaos registrator, vilket gjorde att kontoret kunde ta emot användare från hela världen. Och det var detta drag som ledde till bookmakerns snabba popularitet bland spelare i OSS-länderna, och senare i andra delar av Europa och världen.

I och med 1xBets popularitet började dock problemen med de ryska tillsynsmyndigheterna. Den ryska lagstiftningen började skärpas och onlineverksamhet med hjälp av en offshore-licens blev helt förbjuden. Därför tvingades kontoret att byta hemvist, och tillgången till 1xbet.com är nu blockerad av Roskomnadzor. Även om du alltid kan använda officiella speglar eller VPN-tjänster för att lösa detta problem.

Det är värt att notera att alla bettingkontor i Ryssland (det fanns mer än 600) har flyttat till ett nybildat företag – 1xStavka. I själva verket är det en rysk analog till 1xBet, bara registrerat enligt rysk lag. Därför kan du hitta fenomenala likheter i erbjudandet, webbplatsens utformning och kampanjer. Även om det finns likheter mellan dem är 1xBet och 1xStavka juridiskt sett olika bookmakers.

Idag är 1xBet en av de mest populära bookmakerna på spelmarknaden. Dess tjänster används av mer än en halv miljon människor. Många faktorer har bidragit till detta, från ett intressant erbjudande, bonusar, till den reklam du kanske har hört eller sett innan du skriver ”1xBet what is it?” i en sökmotor

1xBet var är det registrerat?

1xBet bettingföretag har efter att ha öppnat sin webbplats 2011 bytt jurisdiktion. Företaget”1X Corp N.V.”, som representerar varumärket 1xBet, verkar enligt Curacaos lagar och är registrerat i önationen. Detta land är en del av Konungariket Nederländerna. Därför bör alla klagomål om tjänsten riktas till registratorn från Curacao. Skydd av intressen i domstol kan också lösas enligt nederländsk lag. Det är dock ett komplicerat och tidskrävande förfarande. Det är därför lättare att göra förfrågningar hos registratorn. Det är också värt att notera att bookmakern ofta löser alla tvister till förmån för spelarna.

Vi hoppas att du efter vår korta recension har förstått vad 1xBet är. Och om du är intresserad av sportspel kan du ta en titt på vår skola för nybörjarspelare. Den innehåller lektioner som hjälper dig att utveckla rätt inställning till sportsbetting.

Relevanta nyheter