Intro

1xBet trust bet: hur får jag det och hur använder jag det?

1хБет - Доверительная ставка
I en artikel om de typer av spel som är tillgängliga för användare på 1xBets webbplats diskuterades 1xBet trust betting. Det finns dock många frågor bland nybörjarspelare om att ta emot och placera sådana satsningar. Och de har inte behandlats i detalj i det nämnda materialet. Därför har vi bestämt oss för att ge svar på alla frågor från spelare som vill använda sig av trustbetting.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är ett pålitligt spel hos 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet erbjuder sina vanliga spelare vissa ”plus” som inte finns på konkurrenternas webbplatser. Förutom bonusprogrammet, som gör det möjligt att tjäna extra poäng för aktivitet på portalen, kan spelarna dra nytta av trustbetting hos 1xbet. Detta är spel som användarna placerar för pengar som bookmakern tillhandahåller som förskott. Trusted bets är inte tillgängliga för alla användare av bettinghuset. Enligt bookmakerens villkor får spelare som:

  • Har redan tagit ut pengar och har inte brutit mot portalens regler. Nyregistrerade användare berövas möjligheten att använda förtroendeinsatser.
  • Har icke-märkta insatser. Att ha sådana insatser är en garanti för att bookmakern kan få tillbaka sina pengar.
  • Ha ett positivt kontosaldo. I ett sådant fall ger bookmakern också ett förskott, baserat på tillgången på pengar på spelarens konto. Det får inte finnas mer än 20 enheter pengar.
  • Placera live-spel eller prematcher, som kommer att avgöras inom 2 dagar. Satsningen kan vara ett enskilt spel eller ett expressspel.

Om en användare uppfyller alla bookmakerens villkor får han eller hon ett förtroendebet hos 1xBet. I följande avsnitt förklaras hur detta går till.

Hur beräknas 1xbets förtroendesatsning?

När användarna får reda på möjligheten att få pengar från bookmakern som ett förskott förväntar de sig stora summor pengar ”på lån”. Faktum är att algoritmen för att beräkna en 1xbet trust bet är ganska ”knepig”. Användare som har tillräckligt med pengar på sitt konto (mer än 20 pengenheter), samtidigt som de uppfyller kriterierna från föregående avsnitt, får inget förskottsspel. Och de spelare som är bland de ”lyckliga” kan få upp till 50 % av de ohöjda insatserna. Till exempel hade en användare 100 dollar* på sitt konto. Han satsade 95 dollar* på 2 utfall av fotbollsmatcher. Det slutliga positiva saldot är 5 dollar*. I ett sådant fall kan bookmakern, efter att ha beräknat spelarens vinstsannolikheter, erbjuda högst 30 dollar* som ett 1xbet trustspel. Med andra ingångar kan förskottsbeloppet ändras. Det beräknas för varje insats separat. *Eller motsvarande belopp i en annan valuta. Доверительная ставка 1хБет

Hur placerar jag ett förtroendeinsats hos 1xBet?

Som tidigare nämnts måste en användare uppfylla ett visst antal villkor för att kvalificera sig för ett trustspel. Frågan uppstår genast: ”Hur vet jag om ett trustspel är tillgängligt hos 1xbet?” För att göra det måste ett antal enkla steg följas:

  1. Auktorisera på webbplatsen.
  2. Gå till Live-sektionen och lägg till den händelse som du är intresserad av i spelkupongen. Det är möjligt att välja utfallet för prematchhändelsen på sidan ”Line”. Spelaren bör dock söka efter de matcher som ska spelas under de kommande 48 timmarna.
  3. Titta på raden ”Available Advance” i arbetspanelen (i det övre högra hörnet av sidan). Om beloppet är tillgängligt kan spelaren använda det för att placera ett ”förskottsspel”.

Om användaren har kontrollerat flera satsningar och värdet på raden ”Available advance” är noll. I det här fallet är spelaren säker på att han uppfyller kraven från bookmakerns kontor, du kan kontakta supporttjänsten hos 1xbet. Den fungerar dygnet runt.

Hur löser jag in en förtroendeinsats hos 1xBet?

En viktig fördel med ett trustspel hos 1xBet är att det inte finns någon provision för att använda bookmakerens pengar. Glöm dock inte den eviga regeln: ”Du tar någon annans pengar, du får dina tillbaka”. Därför måste spelaren, efter att ha fått spelförskottet, lämna tillbaka det till bookmakerens kontor. Detta görs automatiskt enligt detta schema:

  • Om förskottsspelet vinner kommer användaren att få ett belopp exklusive förskottet.
  • Om förskottsspelet inte vinner kommer förskottet att debiteras det vinnande spel som gjorts med egna medel.
  • Om både förskottsinsatsen och den egna insatsen förloras går användarens konto i underskott.

I det senare fallet måste spelaren återlämna skulden till bookmakern och först därefter göra nya insatser. Vid den första insättningen kommer pengarna automatiskt att dras av för den givna förskottsinsatsen

Vad ska jag göra om det inte finns någon 1xbet förtroendeinsats?

Som tidigare nämnts är en 1xbet trust bet en extra fördel för regelbundna användare av kontoret. Trots att användaren kan uppfylla alla villkor för att få den har bookmakern rätt att inte tillhandahålla denna typ av satsning för spelaren. I det här fallet har spelaren bara ett alternativ – att skriva till supportteamet. Företrädare för bookmakerns kontor 1xBet kommer att skriva vad som kan vara orsaken till att en förtroendeinsats saknas. Användaren kan ta reda på om det är en bristande efterlevnad av villkoren eller om orsaken är relaterad till andra begränsningar. Oavsett vilket kommer informationen att vara användbar och hjälpa spelaren att reda ut problemen. För vår del rekommenderar vi att man använder bookmakerens tjänster mer aktivt och då kan man räkna med ytterligare ”plus”.

Fler frågor om 1xBets betrodda betting

💵 Hur lånar jag pengar från 1xBet?

Många användare är inte medvetna om möjligheten att låna pengar hos 1xbet för att placera spel. Även om bookmakern inte tar ut någon provision för att låna ut pengar. Det viktigaste villkoret är att vara en aktiv användare som ständigt placerar spel (att ha oräknade spel). I det fallet kan du begära att få låna ut pengar för att placera ett 1xbet trustspel. Hur man använder det diskuteras i artikeln.

📋 Vad innebär en 1xbet trust bet?

Med ett trust bet hos 1xBet menas ett spel som spelaren placerar för bookmakerens pengar. Därav namnet ”trust”, dvs. bookmakern har anförtrott sina pengar åt användaren under en viss tid tills hans spel har avgjorts. Detta ger spelaren en möjlighet att satsa på intressanta händelser när det inte finns några pengar tillgängliga på kontot. Det viktigaste är att bookmakern inte tar ut någon avgift för att låna ut pengar.

📝 Vilka är villkoren för att låna pengar från 1xBet?

För att kunna låna pengar måste en användare av 1xbet uppfylla vissa kriterier. För det första är det värt att aktivt placera spel och inte bryta mot portalens regler. För det andra ha spel på matcher som ännu inte har spelats. För det tredje är det nödvändigt att inte ha mer än 20 dollar, hryvnias, rubel eller liknande belopp i en annan valuta på kontot. För det fjärde ska ett sport- och cybersportevenemang vara i spel eller vara senast 2 dagar senare. Endast om dessa kriterier är uppfyllda kommer bookmakern att beräkna 1xBet bet confidence amount för spelaren.

Relevanta nyheter