Intro

1xBet tävlingar: möjligheter för spelare

1xBet ТОТО
När användarna har lärt sig hur man förutspår utfallet av sportevenemang med en hög vinstprocent kan de prova att placera expressspel hos 1xBet. Förutom de klassiska kombinationssatserna erbjuder bookmakern många andra varianter som gör att du kan öka dina bettingvinster avsevärt. Och om spelarna vill prova något nytt är totalisatorerna från 1xBet definitivt värda en titt. Tack vare TOTO kan en spelare ”höja” stora summor pengar. Hur? Detta kommer att diskuteras i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet Totalizator: Funktioner av TOTO

Historien om sportspel började långt innan bookmakers uppstod. De första satsningarna med många deltagare gjordes redan under det antika Greklands och Roms tid. Vinnarna delade på alla prispengar och förlorarna fick ingenting. Dagens sweepstakes fungerar enligt ett något annorlunda system, även om det ligger mycket nära det historiska. Man satsar på flera evenemang: en kombination av de matcher som bookmakern erbjuder skapas. Den senare väljer ut matcherna från sitt utbud. 1xBet totalisatorn ska alltså förstås som att man satsar på resultatet eller den exakta poängen på flera händelser som valts ut från bookmakerns utbud.

På många webbplatser kallas sportspel också för TOTO. Detta är synonymer som kan användas parallellt. Dessutom finns det olika varianter av sweepstakes, vilket kan vara förvirrande för nykomlingar. Till exempel erbjuder spelbanken 1xbet spelarna 7 TOTO:er att välja mellan. Vi kommer att titta tillbaka på dem i ett av de följande avsnitten.

1xBet Toto-regler

Totos är ett intressant verktyg för extra vinster. Spelarna måste dock, som vi noterade i det inledande avsnittet, förutsäga matchresultaten väl för att inte förlora sitt bidrag till pengarna. Dessutom är det viktigt att läsa reglerna för 1xBet TOTO. Eftersom bookmakern erbjuder användarna olika varianter av sweepstakes kommer reglerna för att vinna att skilja sig åt. De kan hittas i detalj på TOTO-sidan genom att välja det relevanta erbjudandet.

Det finns dock allmänna riktlinjer för alla lotterier. Därför har vi skrivit ut de universella reglerna för Toto 1xbet:

  1. För att vinna ett spel måste ett visst antal resultat spelas. Antalet beror på totalisatorn och börjar från 2 val.
  2. Vinstbeloppet beror inte bara på insatsbeloppet utan även på antalet TOTO-deltagare. Ju fler spelare som placerar sina insatser, desto högre blir prispotten för vinnarna.
  3. Varje totalisator accepterar spel på en viss sport. Antalet idrottsgrenar är begränsat.

För vår del rekommenderar vi att du prövar dig fram med en rad expressinsatser innan du skapar kombinationer i TOTO. Kom ihåg att dessa satsningar är tidskrävande.

1хБет ТОТО Пятнашка

1xBet’s Toto-varianter

I TOTO-sektionen hittar användarna 7 olika varianter av totalisatorer från 1xbet. Låt oss kortfattat beskriva var och en av dem:

  • Totalizatorn Pyatnashka är den mest populära TOTO:n på bookmakerens webbplats genom en stor prispott. För att få den minsta belöningen måste du gissa utfallet för 9 matcher och den högsta är 15. Spelplanen inkluderar matcher från mästerskapen i andra och tredje serien.
  • Sweepstakes med exakta resultat. En spelare måste gissa det korrekta resultatet för 8 matcher. Användaren får belöningen om hans förutsägelse är korrekt för minst 2 matcher.
  • Fotbollssvepstakes liknar Spotify-svepstakes. Spelaren väljer dock utfallet för 14 matcher. För att vinna är det nödvändigt att välja rätt resultat för 9 matcher.
  • Hockey sweepstakes. Användaren ska välja vinnarna för 5 hockeymatcher. Spelarna bör dock inte låta sig luras av det lilla antalet utfall. Att förutsäga vinnare i hockey är mycket svårare än i andra sporter.
  • Basket Tote. På TOTO-sidan är det nödvändigt att välja 9 vinnare av basketmatcher. Spelaren vinner om han gissar 4 utfall.
  • Cyber Football sweepstakes. Denna TOTO kommer att vara av intresse för fans av e-sport. Reglerna är identiska med Pyatnashka-spelets spel, men det är baserat på fotbollsmatcher som spelas virtuellt. Matcherna simuleras med hjälp av Fifa-mjukvara.
  • Sweepstakes 1xTOTO är inget dåligt verktyg för att öva på att placera spel i TOTO. Användaren väljer vinnarna i de olika matcherna och får promopoäng om förutsägelsen är korrekt. För 8 korrekta resultat får spelaren 100 poäng, 9 – 250, 10 – 1000, 11 – 5000 respektive 12 – 10000 poäng. Sedan kan du lösa in alla 1xBet-bonuspoäng som du får för free spins och spel genom att gå till promokodutställningen.

På så sätt kan en användare välja det bästa TOTO-alternativet för sig själv och prova på att placera kombinerade spel. Vi rekommenderar att du börjar med 1xbet totalizator och sedan går vidare till betaltjänsterna.

Витрина промокодов 1хБет

1xBet Toto-resultat

Användare som precis har börjat prova på att placera spel på sweepstakes undrar över resultaten av TOTO i 1xbet. Vi vill påpeka att de beror på det valda erbjudandet. För att få en vinst i hockey räcker det med att gissa 2 utfall, i Spotts är det nödvändigt att ge en korrekt förutsägelse för 9 matcher. Det är lättare för vissa spelare att göra en exakt förutsägelse av en match, medan andra kan förutsäga resultatet av en virtuell match som spelas i Fifa-svepet.

För att få ett resultat i TOTO 1xBet måste du därför läsa reglerna och göra en korrekt förutsägelse. Med en korrekt planering av vadslagningen är det möjligt att göra en rejäl vinst. Däri ligger den växande populariteten för sweepstakes bland användarna av 1xBet.

Relevanta nyheter