Intro

1xBet-spelupplägg: linjealternativ och spelalternativ

1хБет линия ставок
Varje bookmaker har styrkor som skiljer den från hundratals konkurrenter. Om vi pratar om 1xBet är det definitivt bettinglinjen. Naturligtvis skrev vi i recensionen om kontoret om ett dussintal fördelar. 1xBets betting line är dock definitivt ett av företagets största trumfkort. Hur bettinglinjen ser ut, vilka bettingalternativ den innehåller och vad som kommer att vara av intresse för användarna kommer att diskuteras i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet-linjer: Olika typer av spel

Linje eller betting line är det antal händelser som en bookmaker erbjuder för vadslagning. Alla populära händelser som finns tillgängliga i huvudmenyn eller i nyckelområdet på skärmen anses konventionellt vara huvudlinjen, och alla andra anses vara en tilläggslinje. Om du tittar på bookmakerns 1xBet-erbjudande på detta sätt kommer de viktigaste evenemangen att vara de som finns i Top Events, Top Championships och Top Games (högra området på skärmen), listan över evenemang i det centrala området på skärmen och huvudmenypunkterna. Resten av spelen i 1xbet-utbudet kan nås via undermenyer och sidovidgeter.

Det totala antalet evenemang i 1xBet-spellinjen beror på säsongen. Det genomsnittliga dagliga antalet spel är dock över 5 000. De flesta händelserna faller på toppspel som fotboll, volleyboll, basket, cybersport osv. Det finns dock mer än 40 sportdiscipliner tillgängliga i kontorets utbud. Därför kommer användarna att kunna hitta intressanta spel, även i mindre populära mästerskap.

Förutom det stora antalet sporter i utbudet kan 1xBet också skryta med en stor spridning. Med spread betting menar vi alla typer av spel som kan placeras på ett evenemang. Bookmakern erbjuder spelarna både grundläggande typer av spel och ytterligare utfall, till exempel vem som kommer att göra mål med första/sista bollen, hur många skott det blir i målområdet, hur många gula kort det blir osv. Dussintals varianter för att placera insatser gör att erfarna användare kan göra komplicerade kombinationer och få ökade vinster från vadslagningen.

variationer av 1xbet-linjer

1xbet-portalen har flera linjevarianter som väntar på spelarna. Förutom den traditionella presentationen av sportevenemang kan vadslagare vara intresserade av formatet:

 • Match för. Bookmakern 1xbet väljer ut en match för spelare, på vilken du kan lägga ett spel från 10 dollar eller motsvarande belopp i en annan valuta. Spelaren måste gissa det exakta resultatet av matchen. Om spelaren vinner får spelaren en kontantvinst och 10 free spins i spelautomaterna. De sistnämnda ska användas i enlighet med bookmakerns allmänna regel.
 • Satsa på egen hand. Sidan innehåller alla sportevenemang som finns tillgängliga i kontorets erbjudande och som äger rum i spelarens hemland. Uppgifterna om staten är hämtade från vadslagarens personliga kort.
 • Betting Designer. Här kan spelarna skapa egna alternativa matcher mellan lag som sannolikt inte möts i dueller. Det räcker att välja motståndare från de tillgängliga ligorna och 1xBet beräknar oddsen för tävlingen. Konstruktören kommer att vara intressant för användare som gillar att experimentera.
 • Mästerskapsresultat. Här väntar spelarna på de prestigefyllda fotbollsmästerskapen. Spelarens uppgift är att fastställa vinnarna i varje mästerskap och få en storvinst.
 • Spel på UFC. Sidan innehåller matcher i blandad kampsport. Ett användarvänligt gränssnitt för att söka tävlingar och boxare gör det möjligt att snabbt välja en händelse för vadslagning.
 • Satsningar på politik. Här kan användarna förutsäga resultatet av vissa politiska händelser: presidentval, parlamentsledamöter, borgmästare osv.

1хБет конструктор ставок

1xbet bookmaker står inte stilla och utökar ständigt webbplatsens funktionalitet tillsammans med alternativen för spellinjer. Därför kan sidor med nya linjeformat dyka upp på webbplatsen.

Händelser i 1xBet-linjen

Som tidigare nämnts hittar bettare mer än 5 000 evenemang i linjen som sträcker sig från fotboll till finansiella betting. Tack vare detta kommer 1xBet-erbjudandet inte att lämna även de mest erfarna spelarna likgiltiga. Eftersom kontoret aktivt utvecklar sitt bettingutbud dyker det ständigt upp nya bettingsektioner på webbplatsen. Nedan följer en lista över de som finns tillgängliga på 1xbet.com i skrivande stund:

 • Sportspel. Användarna hittar över 40 sporter: populära (fotboll, basket, tennis osv.) och nischade spel (gaelisk fotboll, dart, cricket osv.).
 • Cybersportspel. Spelare hittar tävlingar mellan de bästa cybersportlagen i alla populära spel. Webbplatsen erbjuder evenemang i populära spel som CS:GO, Dota 2, League of Legends osv.
 • Lotterier. Stort urval av lotterier från olika delar av världen. Möjlighet att köpa lotter för lotterier i Europa, Amerika och Asien.
 • Finansiella satsningar. Spelare som följer ekonomiska händelser kan få extra vinster från satsningar på olika fluktuationer i ekonomiska indikatorer. Urvalet av evenemang är inte stort, men avsnittet är ganska intressant.
 • TOTO. Olika varianter av sportspel. Satsningar på fotboll, hockey, basket, cybersporter med intressanta resultat.

Hitta evenemang från 1xbet line kan hittas via huvudsidan eller de relevanta avsnitten i huvudmenyn.

Relevanta nyheter