Intro

1xBet-spelhistorik: hur kan du visa, radera och återställa?

История ставок 1хБет
Alla användares speltransaktioner registreras på webbplatsen. De kan ses i avsnittet ”Betting history”, som kan nås via bookmakerens personliga skåp. På detta sätt kan användarna ta reda på all viktig information om tidigare spel, utan att kontrollera kuponger hos 1xbet. Ibland kan dock spelare, på grund av slarv, radera spelhistoriken hos 1xbet. Därför undrar de hur de ska återställa den. Svaret finns på vår webbplats.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur kan jag se min spelhistorik hos 1xBet?

När du har skapat ett spel på bookmakerens webbplats genereras en kupong. De har ett unikt nummer som du kan använda för att kontrollera din spelhistorik utan att logga in på 1xBet. Det här alternativet är bra när spelare placerar spel som inte är på sin dator. Men hemma, när du loggar in på bookmakerns portal hela tiden, kan du kontrollera 1xbets spelhistorik via ditt personliga konto. För att se tidigare kuponger och hitta spelresultat måste du logga in på webbplatsen. Därefter måste du i ditt personliga skåp gå till avsnittet ”Bets History”. Här presenteras alla kuponger i en lista. Om du klickar på ett kort öppnas ytterligare matchrapporter. För att hitta den önskade kupongen bland dussintals eller hundratals andra kan du använda ett praktiskt filter.

Hur kan jag radera min spelhistorik i 1xBet?

Spelare kan vilja radera ett spel eller hela spelhistoriken hos 1xBet. Det är inte svårt att göra det tack vare det användarvänliga gränssnittet i avsnittet Insatshistorik. Efter att ha gått till ovanstående sida måste du hitta den önskade insatsen från listan. Om det finns många spel hjälper filtret till. När kupongen hittas måste du klicka på ”Ta bort” i verktygsfältet. Efter att ha bekräftat operationen kommer insatsen att raderas från historiken. Om en spelare vill rensa spelhistoriken i 1xBet måste han välja alla händelser genom att klicka på respektive knapp i verktygsraden. Nästa steg är att klicka på knappen ”Radera”. Därefter kommer alla tillgängliga kuponger i historiken att raderas История ставок 1xBet

Hur kan jag återställa spelhistoriken i 1xbet?

Efter att en spelare avsiktligt eller oavsiktligt har utfört en raderingsoperation i 1xbet är det inte så lätt att få tillbaka dem. Insatserna hamnar inte i korgen, varifrån de kan returneras. De raderas omedelbart från spelarens profil. Därför är det endast bookmakerens supporttjänst som kan återställa 1xBets spelhistorik i det personliga skåpet. Det finns dock ett alternativt alternativ, hur man återlämnar spelhistoriken i 1xBet. För att göra det kan du använda alternativet ”Begär historik” som finns på samma sida. När begäran har behandlats skickas all information om de placerade spelen till spelaren till den e-postadress som anges i profilen. På detta sätt kommer spelaren att kunna se alla resultat av de satsningar som gjorts på webbplatsen. Det bör noteras att spelaren inte kan radera sin spelhistorik utan att radera sin profil. Kontot kommer dock också att vara tillgängligt på servern under en viss tid i händelse av spelarens bedrägeri. Därför kommer det inte att vara möjligt att dölja eventuella bettingbedrägerier, som till exempel att satsa på gafflar.

Relevanta nyheter