Intro

1xBet-spel: vad är det och hur använder jag det?

1хБет - продажа ставки
Även om erfarna spelare konsekvent tjänar på sina spel gör de också misstag i sina förutsägelser. Därför är alternativet att försäkra insatsen eller sälja den före matchen ett bra sätt att inte förlora hela insatsbeloppet. Vi har redan skrivit om 1xbet Sell Bet-alternativet i en tidigare artikel. Det finns dock fortfarande ett antal obesvarade frågor som är värda att belysa i den nya artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad innebär det att sälja ett spel hos 1xbet?

I det inledande avsnittet finns en länk till en artikel på webbplatsen som har en definition av alternativet ”Sälj spel” hos 1xbet. För att undvika att upprepa oss skriver vi att den här tjänsten också kallas för en utbetalning. Om man bokstavligen översätter termen från engelska är det ett alternativ för att återlämna pengar (en del av pengarna). Så att sälja ett spel hos 1xBet är en operation för att få tillbaka en del av pengarna genom att returnera din spelkupong. Samtidigt är det viktigt att matchen inte har börjat. Annars har spelaren ingen möjlighet att sälja sitt spel och måste bara förlita sig på tur.

Spelare frågar ofta: ”Är det möjligt för alla användare av kontoret att sälja spel?” Svaret är ja. Alla spelare på 1xBet kan sälja spel så länge villkoret är uppfyllt: matcherna får inte starta. Det finns dessutom inget behov av att dessutom aktivera alternativet att sälja spel. Det är tillgängligt som standard.

När kan jag sälja ett spel på 1xBet?

När en användare har placerat ett spel på bookmakerens webbplats finns det ett alternativ för att använda spelförsäkringen hos 1xBet eller sälja spelet. Hur man försäkrar ett spel beskrivs i en separat artikel. Vi rekommenderar att du läser den för att bekanta dig med användningen av tjänsten.

När det gäller att sälja ett spel hos 1xBet kan spelaren använda tjänsten både för enskilda och kombinerade spel (parlays, system, anti-extras osv.). Det spelar inte heller någon roll hur många evenemang som kommer att finnas med i spelkupongen. Så länge inget av dem börjar när användaren bestämmer sig för att sälja insatsen.

Varför kan jag inte sälja ett spel på 1xBet?

Även om reglerna för att sälja ett spel hos 1xBet är mycket enkla kan det ändå finnas svårigheter med att använda denna tjänst. Observera dessa regler där det inte är möjligt att sälja ett spel på 1xBet:

  • För singelspel: Matchen har börjat eller spelet har redan avgjorts.
  • I ett kombinationsspel finns det utfall som har beräknats eller så är matchen direktsänd.
  • Alternativet för spelförsäkring har använts.

Продать ставки на 1хБет

Dessutom förbehåller sig bookmakerkontoret rätten att vägra att sälja ett spel till en spelare utan att ange en anledning. Även om denna regel begränsar användarnas möjlighet att använda tjänsten i kritiska situationer används den sällan av bookmakern. Därför kommer de flesta spelare att kunna använda alternativet ”Sälj insats” utan begränsningar.

Hur säljer jag ett spel på 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet har gjort gränssnittet för att använda tjänsten ”Sell Bet” enkelt och okomplicerat. För att använda uttagningen måste en användare logga in på sitt personliga skåp. Avsnittet Bets History innehåller information om alla spel som spelats och inte spelats. Användaren kan välja ett av de oavslutade insatserna och klicka på knappen ”Sälj”. En ny skärm visar information om det maximala belopp som kan återbetalas. Om spelaren är nöjd med 1xBet bookmakers erbjudande kan han klicka på ”Sälj” igen. Därefter kommer spelet att annulleras och det angivna beloppet kommer att krediteras till huvudkontot inom 20 sekunder.

När spelaren får återbetalningen kan han använda den omedelbart för nya spel eller ta ut den från spelportalen. Viktigt: pengarna behöver inte omsättas.

Relevanta nyheter