Intro

1xBet officiella app: funktioner och uppdateringar

Официальное приложение 1хБет
En av styrkorna hos bookmakern 1xBet är att det finns en mängd olika bettingapplikationer. Användarna kan installera programvaran på sin dator, telefon eller surfplatta, vilket gör att de kan placera spel när som helst när det passar dem och från vilken enhet som helst. Eftersom det finns många appar har spelarna också många frågor på temat ”Hur laddar jag ner 1xBet?”, ”Hur installerar jag 1xBet-appen?”, ”Var får jag 1xBet-appen på min iPhone?” osv. Vi har redan besvarat de flesta av dem i separata artiklar. Vi bestämde oss dock för att uttömma ämnet och prata om den officiella 1xBet-appen, dess funktioner och uppdateringar.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Officiell 1xBet-app: Ladda ner

Eftersom bookmakerns webbplats kan blockeras av lokala internetleverantörer tvingas spelarna leta efter den aktuella 1xBet-spegeln. Och eftersom webbadresserna kan vara olika (till exempel ua-1x-bet.com, 1xbet-rate.com, etc.) undrar många nybörjarspelare var man kan ladda ner den officiella 1xBet-appen? Och detta är en berättigad fråga. Faktum är att man på Internets vidder kan hitta falska speglar, så kallade phishing-sidor. Deras ägare, som förlitar sig på användarnas naivitet, kan få tillgång till det personliga skåpet 1xBet på den officiella webbplatsen. De kommer också att ha personliga uppgifter i sina händer, som kan användas för själviska syften. Ett annat problem är att en enhet infekteras av ett virus med möjlighet att få tillgång till andra uppgifter, t.ex. användarnamn och lösenord för internetbanken. Vi rekommenderar därför att du kontrollerar all programvara med ett antivirusprogram innan du installerar den. Ännu bättre är att använda en VPN och besöka den officiella 1xBet-webbplatsen. Här kan spelaren också chatta och kontrollera spegeln* för äkthet och ladda ner den officiella appen. *Vid användning av en alternativ webbplatsadress (spegel) kan användaren också ladda ner en fungerande bettingapp. Observera att appen för iPhones finns tillgänglig på App Store och kan installeras utan att besöka spelportalen.

Funktioner i den officiella 1xBet-appen

Som nämnts i den inledande informationen kan spelarna få tillgång till programvaran för Windows- och Mac OS-datorer samt mobilapparna för Android och iOS. Gemensamt för dem är möjligheten att skapa ett konto, sätta in/ta ut vinster och placera en insats. Alla appar har dock inte samma funktionalitet. De utvecklas av olika utvecklingsteam och har sina egna funktioner. 1xWin för datorer gör det alltså möjligt för användare att ringa ett onlinesamtal till supportteamet och har en inbyggd VPN-tjänst. Appen för mobiltelefoner gör det möjligt att titta på direktsända matcher, vilket datorversionen av 1xBet inte har. Användare av Android- och iOS-apparna kan dock inte spela, vilket inte gäller för spelare som använder 1xWin-apparna. Samtidigt tillåter Mac OS-appen endast att du placerar sport- och cybersportspel. Det finns ingen anledning att ladda ner den senaste versionen från bookmakerens webbplats för att uppdatera 1xBet-apparna. Du kan uppdatera via appen genom att ladda ner den senaste versionen av programvaran. Du kan hitta funktionerna i de officiella 1xBet-apparna i sektionerna Desktop-app och Smartphone-app på bookmakerns webbplats. Där kan spelarna också ladda ner den senaste versionen av apparna Мобильное приложение 1xBet

Hur man använder 1xBet

Nykomlingar som inte har arbetat med 1xBet-appen tidigare undrar hur man använder den. Svaret är faktiskt väldigt enkelt: installera den och börja satsa. Detaljerna kring användningen av 1xBet-appen beror på vilken typ av program det handlar om:

  • Med bookmakerns mobilapp för Android och iPhone kan spelarna satsa på sport, inklusive realtids- och cybersport, se matcher online, spela casinospel, studera detaljerad matchstatistik på 1xZone, göra överföringar osv. Lämplig funktionalitet har utvecklats för dessa funktioner. Den kommer att vara tillgänglig efter auktorisering i applikationen 1xBet på iPhone eller Android. Dessutom anpassar sig applikationen till storleken på alla populära mobila enheter, kommer att vara snabb och enkel att använda.
  • 1xBet på Windows gör det möjligt att satsa på sport (pre-match och live betting), se live-matcher, göra penningöverföringar osv. Följaktligen har användarna alla alternativ för bekväm betting från sin stationära eller bärbara dator. 1xWin-gränssnittet överensstämmer med en gemensam Windows-standard. Därför är det lätt att använda.

Du kan hitta mer information om varje 1xBet-app i avsnitten om dator- och smartphoneappar.

Relevanta nyheter