Intro

1xBet live sports betting: funktioner och typer av satsningar

Användare som ger företräde åt onlinespel kommer att uppskatta 1xbet bookmakers erbjudande. Den erbjuder spelarna ett brett utbud av evenemang, praktiska verktyg för snabb hantering av spel och olika spelalternativ. Mer detaljer om Live-sektionen kommer att diskuteras i dagens artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet Live-spel för nybörjare och proffs

Bettingföretaget 1xBet sticker ut från konkurrenterna med sitt utbud av pre-match- och livebetting. På tal om 1xBets utbud är det värt att notera det stora urvalet av evenemang i nischade ligor. Det nuvarande totala antalet prematch-evenemang som finns tillgängliga på sajten är över 5 000. Detta är fullt tillräckligt för både bettingproffs och nybörjare.

När det gäller livebetting har 1xBet omkring 1 000 liveevenemang tillgängliga samtidigt (beroende på säsong). Detta är ett tungt vägande argument för erfarna bettare. Även om fler och fler nybörjare föredrar att placera live-spel – spel som placeras under pågående evenemang. Detta underlättas av möjligheten att titta på matcher online och göra mer exakta förutsägelser, samt att ”plocka” ett bra odds för vadslagning. Live-sektionen på 1xBet är dock i första hand avsedd för tränade bettare. Om du precis har börjat satsa rekommenderar vi att du går till vår satsningsskola för att få värdefulla tips för framgångsrik satsning.

1xBet online betting: spelerbjudande

Som tidigare nämnts kan du hitta online betting från 1xBet på vår Live betting-sida. Du kan navigera genom de övre och nedre menyerna. Själva sektionen är organiserad enligt uppställningsprincipen: i det högra området av skärmen finns en sektion med ”Top Championships” och ”Top Games”, där populära evenemang samlas. Det finns också en sidomeny där du snabbt kan välja spel inom olika idrottsgrenar.

Användarna kan placera live-spel på 1xbet på mer än 20 sporter dagligen. Variationen av online-evenemang är sämre än linjen, vilket är typiskt för alla bookmakers. Spelare har dock möjlighet att satsa på allt från första laget till antalet gula kort i fotboll. På så sätt har användarna allt de behöver för att ha en bra tid med 1xBet live betting.

1xBet Live Betting

Förutom den vanliga presentationen av livebetting har spelarna ytterligare livebettingalternativ tillgängliga i rullgardinsmenyn. Följande typer av onlinebetting är för närvarande tillgängliga hos 1xBet:

 • Bet on your own är sidan med alla livebettingerbjudanden som finns tillgängliga i spelarens hemland. Erbjudandet bildas på grundval av de uppgifter som anges i spelarens profil.
 • Multi-LIVE är en praktisk instrumentpanel som gör att du kan följa utvalda livespel samtidigt. Användaren samlar själv händelserna på sidan och hanterar dem med hjälp av drag-and-drop-metoden.
 • Meddelanden om livehändelser är matcher som kommer att äga rum inom kort och överförs till Live-sektionen. På så sätt kan användaren omedelbart beräkna vilka spel som kan placeras före matchen och vilka som är tillgängliga online.

Tidigare har andra presentationer av livebetting, som roulette Live, varit tillgängliga för spelare. Bookmakern 1xbet står dock inte stilla och gör ständigt ändringar i webbplatsens funktionalitet.

Мульти Лайв 1хБет

Fördelar och nackdelar med livespel hos 1xBet

Som praktiken visar är erfarna 1xBet-användare mer villiga att satsa på sport online än på linjen. Detta beror på fördelarna med live betting jämfört med betting före match, nämligen:

 • Ett stort urval av evenemang inom olika idrottsgrenar.
 • Snabbhet när det gäller att satsa på olika evenemang.
 • Praktiska verktyg för att analysera matcher.
 • Live videosändningar av vissa matcher (online-tv).
 • Högre odds jämfört med konkurrenterna.
 • Tid för beräkning av live-spel är 10-15 minuter

Att placera live-spel har dock ett antal nackdelar:

 • Ingen möjlighet att markera sportspel online.
 • Du kan ta ut pengar som du fått från 1xbet live betting först 12 timmar efter matchen.
 • Det finns inte alltid en försäkring för livebetting.

Trots dessa nackdelar ökar sportspel online från 1xBet i popularitet bland spelarna. Därför ökar antalet evenemang i sektionen, liksom nya bettingverktyg. Detta är ett stort plus för fans av realtidsbetting.

Relevanta nyheter