Intro

1xBet kampanjsaldo: vad är bonuspoäng?

Промо баланс 1хБет
Bookmaker 1xBet kommer att tilltala användare som letar efter massor av kampanjer för vadslagning och spel. I artikeln om typerna av bonusar från 1xBet kom endast de populära erbjudandena från kontoret i åtanke. Om du går till avsnittet ”Promo” kan du hitta många fler intressanta kampanjer för användare. Det finns också information om bonusprogrammet på hemsidan. Hur fungerar det och hur får man promopoäng? Detta kommer att diskuteras i en ny artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är 1xbets kampanjpoäng?

Den allra första frågan som nybörjare som använder 1xbet ställer är definitionen av ”promopoäng”. Och så är 1xBet-poäng poäng som användare får för att placera spel och delta i kampanjer. De krediteras till ett särskilt konto, det så kallade 1xBet promo-saldot.

En spelare kan använda promopoäng för att få ytterligare belöningar från bookmakern. Hur man får 1xbet-poäng och hur man löser in dem kommer att diskuteras i följande avsnitt.

Varför behöver jag poäng hos 1xBet?

Efter att ha definierat begreppet bonuspoäng är det värt att beskriva deras roll för spelarna. För att bättre förstå varför poäng behövs hos 1xbet kan man jämföra dem med cashback från banker. Om du får extra ”plyschor” i form av bonusar eller riktiga pengar för varje betalning är det definitivt inte värt det. Det är samma sak med kampanjpoäng. Genom att satsa på sport och spel kan användarna få extra poäng och omvandla dem till freespins och freebies. Att ha ett bonussaldo hos 1xbet är alltså ett ganska fördelaktigt alternativ för användarna.

Och vad ger poängen hos 1xbet dig? Varför är det också lönsamt för kontoret att ge belöningar för satsningar och spel? Svaret ligger i företagets marknadsföringsstrategi. Tack vare extra poäng kan du locka nya användare mer aktivt och behålla gamla användare genom att motivera dem att göra nya satsningar. Dessutom ökar bookmakern 1xbet penningomsättningen på plattformen, vilket genererar ytterligare inkomster. Därför kan den säkert ge en del av den till ”cashbacks” för spelarna.

Hur får jag poäng på 1xbet?

För att börja få poäng på 1xbet ska en spelare se till att funktionen är aktiverad. För att göra det måste du logga in på ditt skåp och under ”Kontoinställningar” kontrollera om bonuskontot är aktivt för spelaren. Här är det också möjligt att välja ett av de sätt på vilka bonuspoäng kan intjänas: från gjorda insatser eller en procentandel av kontosaldot. Var och en av dessa alternativ ger användaren extra poäng. Metoderna för kreditering har dock särdrag, som vi rekommenderar att du bekantar dig med på bookmakerens webbplats.

När du väl har valt din metod för att tjäna kampanjpoäng hos 1xBet bör du bekanta dig med de kampanjer som finns tillgängliga i avsnittet ”Promo”. Under kampanjen ”Lucky of the Day” kan en spelare till exempel få 500 kampanjpoäng från 1xbet. Ytterligare 50 poäng kan du få genom att delta i lotteriet ”Wheel of Fortune” eller ”1xchest”. Du bör därför kontrollera alla erbjudanden från bookmakern för att få maximal bonus.

Витрина промокодов 1хБет

Bonuspoäng från 1xBet delas ut beroende på:

  • Det valda kampanjerbjudandet.
  • Från antalet spel som placerats per dag/vecka (beroende på kampanjvillkoren).
  • Från det belopp som spenderats.
  • Storleken på oddsen.
  • Skillnaden mellan vinnande och förlorande spel.

Hur tjänar jag poäng hos 1xBet?

Alla användare av 1xBet, om de inte har valt bort bonusprogrammet, får speciella poäng för sina aktiviteter på webbplatsen. Det är inte svårt att tjäna 1xBet-poäng. För att tjäna bonuspoäng måste du:

  • Placering av sportspel. Ju högre insatsbelopp, desto högre antal poäng.
  • Fyll på ditt konto. Bookmakern ger belöningar i form av poäng för att sätta in pengar. Det finns också ett system som motiverar dig att sätta in större belopp.
  • Delta i kampanjer. På sidan ”Promo” finns en lista över kampanjerbjudanden, vars deltagande ger dig extra poäng.

Poängen du tjänar samlas på ett särskilt konto och kan omvandlas till gratisspel och spins. Hur du använder 1xbet bonuspoäng skrev vi om i en separat artikel. Vi rekommenderar att du läser den.

Hur använder jag 1xBet bonuspoäng?

Om en spelare har samlat kampanjpoäng på ett särskilt konto är det värt att använda dem på kontorets webbplats. Spelare kan gå till 1xbetpromo code showcasesection och skapa en promokod för spel och spel. Det finns mer än 30 erbjudanden på sidan och den minsta promokoden är värd 50 poäng eller mer.

När du har fått specialkoden rekommenderar vi att du bekantar dig med detaljerna om hur du använder den. Freespins och freebies måste tillämpas under vissa villkor. Spelaren behöver dock inte omsätta de vinster som erhålls när han/hon använder 1xbet bonussaldo. Detta är en stor fördel med kampanjpoäng.

Hur löser jag in poäng hos 1xbet?

För att tillämpa en promokod som du fått efter ett utbyte i ”Promo Code Showcase” måste du klistra in den i ett särskilt fält under en satsning/spelplacering. Det kallas ”Promo Code” (kampanjkod). Vi rekommenderar att du lämnar fältet med insatsbeloppet tomt, så att inga pengar dras från ditt huvudkonto. Efter att 1xBet bookmaker har accepterat insatsen behöver spelaren bara vänta på beräkningen av matchen eller information om snurren.

Проверить промокод 1хБет

Observera att kampanjkoder har en begränsad livslängd. Därför måste användarna satsa poäng i spel eller spel innan de löper ut.

Fler frågor om ”1xBet Promo Balance”

❓ Vad kan jag göra med mina 1xbet-poäng?

Användare kan lösa in de kampanjpoäng som har samlats på deras specialkonto mot kampanjkoder från avsnittet ”Promo Code Showcase”. Här samlas gratisspel och spins på populär underhållning från 1xbet. Antalet erbjudanden är dock begränsat (30+).

💵 Hur växlar jag poäng mot pengar hos 1xBet?

Användare av 1xbet kan inte omedelbart byta ut sina poäng mot pengar. För att göra det måste du först välja en promokod för ett freebet eller freespin. Använd den sedan i satsningar och spel enligt de föreslagna reglerna. Och endast om promokoden används på ett framgångsrikt sätt (insatsen blev ett vinnande spel) får användaren pengarna till sitt huvudkonto.

📥 Hur spenderar man 1xbet-poäng?

För att spendera de ackumulerade 1xbet-poängen ska en spelare gå till avsnittet ”Promo Code Showcase”. Här kan du byta ut minst 50 kampanjpoäng mot ett gratisspel eller ett snurr. Observera att en användare endast kan spendera 1xbet-poäng för en promokod per dag.

✅ Hur tar jag ut poäng från 1xBet?

Du kan endast ta ut poäng från 1xBet genom att skapa kampanjkoder. När en spelare har valt ett intressant sportexerbjudande eller spel i kampanjkodshowen, skapat en kod och lagt ett spel kan du tala om att ta ut poäng. En sådan transaktion kan endast anses vara framgångsrik när vinsten har mottagits (om insatsen spelas).

Relevanta nyheter