Intro

1xBet kampanjpoäng, Bonuspoäng och kampanjkodar

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Många nykomlingar kan efter en ytlig bekantskap med 1xBet ”gå vilse” i bonusar och kampanjer från kontoret. I artikeln om typer av bonusar från 1xBet svarade vi på några av frågorna. Vi bestämde oss dock för att lägga begreppen ”kampanjpoäng”, ”bonuspoäng” och ”kampanjkoder” i ett separat material. Vad har de gemensamt och hur skiljer de sig åt? Detta kommer att diskuteras i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Promopoäng hos 1xbet

När en spelare har slutfört registreringsförfarandet hos 1xbet och bekräftat sitt konto kan han eller hon delta i bonusprogrammet. Genom att satsa på sport, cybersport och spel, delta i kampanjer (t.ex. Wheel of Fortune) får spelaren kampanjpoäng från 1xbet. Detta är poäng som delas ut till användare som ett tecken på deras lojalitet mot bookmakern. I artikeln om 1xBet kampanjsaldo jämförde vi dessa poäng med en cashback, som kan krediteras på varje spel eller belopp som spenderas (det alternativ som spelaren väljer). Promopoäng från bookmakern samlas på ett särskilt konto, som kan kontrolleras i användarens skåp (avsnittet ”Kontoinställningar”). Efter att ha samlat minst 50 1xBet-promopoäng kan spelaren byta ut dem mot kampanjkoder. Detta kan göras i ”Promo Code Showcase” och du kommer att få gratis spel eller spins. På detta sätt kan promopoäng användas för att skapa promokoder. De sistnämnda används när man placerar insatser (i spel) och bidrar till att man får pengar (om evenemanget är framgångsrikt).

Bonuspoäng i 1xBet

I artikeln ”Vad är 1xbet-bonuspoäng?” använde vi termerna kampanjpoäng och bonuspoäng parallellt. De är synonyma och betyder samma sak. Så bettare kan genom att satsa, spela och delta i kampanjer tjäna bonuspoäng till ett särskilt konto. Och som vi nämnde i föregående avsnitt kan poäng hos 1xBet omvandlas till freebies och freespins. Det här är ett ganska enkelt sätt att få belöningar från bookmakerns kontor. För vår del rekommenderar vi att du läser alla kampanjer som finns tillgängliga i avsnittet PROMO. Användarna kan snabbt öka antalet 1xBet bonuspoäng inte genom antalet satsningar utan genom deras kvalitet. Vad är skillnaden mellan bonuspoäng och bonusar hos 1xbet?

  • Poäng är en fast procentsats eller ett fast belopp som krediteras en spelare för att satsa eller fullfölja våra dagliga/veckovisa kampanjer. Beloppet krediteras i form av poäng till ett särskilt konto. Poäng omvandlas till kampanjkoder och används sedan för att satsa och spela.
  • Bonusar är ytterligare belöningar som kan erhållas i kampanjer, till exempel för registrering. De kan vara i form av kontanter, freespins, freebies eller värdefulla gåvor och kan betalas in på ett särskilt konto/skickas till spelarens hemadress. Bonusarna kan användas omedelbart för att satsa och spela (om de inte är värdefulla gåvor).

Витрина промокодов 1хБет

1xbet kampanjkoder

Det sista begreppet är 1xbet-kampanjkoder. Vi har redan skrivit i en av våra artiklar om denna term: en sekvens av siffror och bokstäver som används för att öka dina vinster, få extra pengar, försäkra dina satsningar osv. Promokoder kan användas när du registrerar dig (nya spelare kan få en välkomstbonus på 30 % tack vare en STAVKAWIN-promokod ) eller när du placerar insatser/spelar. Du kan få speciella koder från 1xBets bettingpartners eller lösa in dina promopoäng i promokodshowen. Promokoder kan också vara tillgängliga som en del av andra kampanjer från 1xBet. Observera att koder för utbyte av kampanjpoäng har en begränsad giltighetstid. Därför rekommenderar vi att du använder dem så länge de är aktiva.

Relevanta nyheter