Intro

1xBet iPhone-app: hur laddar du ner och installerar den?

Как скачать 1xBet на Айфон
Ägare av en iPhone (iPhone) kan placera spel via 1xBets webbplats (den är optimerad för skärmstorlekar) eller använda mobilappen. Det sistnämnda verktyget är mycket populärt bland erfarna användare. Nybörjare har dock många frågor om hur man laddar ner programvaran till sina telefoner, installerar den på sina iPhones och använder den på rätt sätt. Därför har vi förberett svar på populära frågor om dagens ämne.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur laddar jag ner 1xBet till min iPhone?

1xBet-programvaran finns tillgänglig för nedladdning på AppStrore. Detta gör det möjligt för spelare att installera 1xBet-appen på sin iPhone direkt från telefonen. Allt du behöver göra är att logga in på app-marknadsplatsen och söka efter rätt app genom bookmakerns namn. Du kan också ta en direktlänk till AppStrore från bookmakerns webbplats. Observera att det inte finns någon färdig installationsfil för nedladdning av 1xBet på iPhone på kontorets portal.

Hur laddar man ner 1xBet på iPhone i Ryssland?

Verksamheten för ett bettingföretag 1xBet i Ryssland är inte laglig. Företagets webbplats är blockerad av Roskomnadzor. Därför måste vadslagare använda ytterligare programvara eller 1xBet-speglar för att kringgå blockeringen. Bland dessa finns 1xBet mobilapp för iPhone. För att ladda ner den är det inte nödvändigt att besöka bookmakerns officiella webbplats. Du kan ladda ner 1xBet-appen för iPhone i Ryssland från marknadsplatsen. I det här fallet bör det inte finnas några svårigheter med installationen och den fortsatta användningen av applikationen.

Om sidan med appen är blockerad bör du:

  1. Gå till Inställningar – Apple ID **** (användarens e-post) – Visa och ändra geolokalisering från Ryssland till Ukraina, där webbplatsen inte är blockerad.
  2. Gå tillbaka till sidan för appen i den officiella Apple-butiken och ladda ner programvaran.
  3. Installera 1xBet på din iPhone och ändra geolokalisering igen.

Вход в мобильную версию 1xBet

Var kan jag ladda ner 1xBet på iPhone?

Vi har redan svarat på denna fråga i det första avsnittet. 1xBet-appen för iPhone finns på bookmakerns officiella marknadsplats. Tack vare att Apples policy inte förbjuder användningen av spelappar kan användarna ladda ner och installera programvaran från AppStore.

Bettingportaler kan hitta 1xBet-spelappen för iOS. Vi rekommenderar dock inte att man installerar appar från externa källor. Detta är inte säkert och kan leda till att du förlorar tillgången till ditt konto. Dessutom kan angripare använda informationen på din mobiltelefon för sina egna syften.

Varför laddar 1xBet inte ner till min iPhone?

Om spelaren inte kan komma åt AppStore-sidan kan du prova den metod som beskrivs i ”Hur laddar man ner 1xBet till iPhone i Ryssland?” Om du kan komma åt sidan, men programmet inte installeras, måste du kontrollera inställningarna på din iPhone. Kanske har telefonen nyligen uppdaterats och stöder inte versionen av spelprogrammet 1xBet. Med den här frågan kan du kontakta operatörerna på bookmakerens hotline. Det bör påminnas om att de är tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Relevanta nyheter