Intro

1xBet bookmaker recensioner

Nykomlingar till sportspel tittar ofta på populära bookmakers. Sådana företag tillhandahåller kvalitetstjänster och följer avtalsvillkoren. Dessutom kommer spelarnas personuppgifter och pengar att vara säkra. Du kan välja pålitliga företag baserat på andra spelares recensioner. Vad skriver användarna om 1xBet? Den här artikeln kommer att berätta det.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Recensioner av 1xbet: användarnas betyg

1xBet tillhör de främsta bookmakerna i det forna Sovjetunionen. Vi skrev om orsakerna till bookmakerkontorets framgång i en artikel om funktionerna 1xBet och dela din åsikt om företagets fördelar. Men för att fatta ett beslut om att registrera sig på bookmakerns hemsida och använda den vidare rekommenderar vi att du läser recensionerna från andra 1xbet-användare. Det är inte svårt att hitta dem. Skriv bara in en sökning på ”1xBet recensioner” eller alternativa sökfrågor för att komma till spelforum och portaler. Här lämnar spelarna sina kommentarer om kontoret och delar med sig av fördelar och nackdelar. Efter en snabb titt på informationen visar det sig att 1xbet har många negativa recensioner (de kommer att diskuteras nedan). Ge dock inte omedelbart upp kontoret. Som regel är spelare mer villiga att dela med sig av negativ information på nätet än positiv. Det är den mänskliga psykologin. Det är därför som antalet negativa recensioner är högre på kontoret. Men bland dem kan du hitta bra recensioner som visar en objektiv bild Отзывы о букмекере 1хБет

Negativa recensioner av 1xBet

Negativa utvärderingar om bookmakern kommer ner till problem med:

  • Uttag av pengar efter att ha fått dina vinster eller saldon. I det första fallet kan det bli en extra kontroll av pengarna för penningtvätt och användning av olagliga tekniker. Efter kontrollen, som kan ta flera timmar till en dag, krediteras dock pengarna till spelarens personliga konto. I det andra fallet kan spelarna inte ta ut pengarna utan att satsa dem. I alla situationer uppfylls villkoren i det avtal som användaren accepterade när han/hon registrerade sig på 1xbets webbplats.
  • kontoverifiering. Vissa användare kräver ytterligare dokument för att verifiera identiteten. Därför uppfattas sådana krav som anges i avtalet negativt av spelarna.
  • Misslyckade överföringar. Pengarna når inte alltid fram till mottagaren. Detta kan bero på felaktigt inmatade uppgifter eller andra problem, även från kontorets sida. Om detta är fallet är det värt att kontakta supportteamet och begära alla dokument för att spåra betalningen.
  • Insatsgränserna. Om kontoret upptäcker bedrägerier vid sportspel kan insatsgränser sättas upp. De är då mycket svåra att ångra och vitalisera ditt rykte. Fel i den artificiella intelligens som ska upptäcka sådana intriger förekommer dock också. I vilket fall som helst är det värt att kontakta 1xbet support.
  • Live betting odds. Under live betting uppdateras oddsen dynamiskt. Därför kan siffrorna ändras i samband med att du väljer en insats och spelaren tvingas satsa på ett lägre odds.
  • Backfixing av spel. Misstag kan inträffa när man placerar insatser i livebetting. Bland dem finns dubbning. För att kunna returnera den andra insatsen måste vi kontakta supporten och förklara situationen. I skrivande stund är detta fel mycket sällsynt.

Отзывы о БК 1хБет Fler recensioner om bookmakern 1xBet kan sökas på nätet. Det är dock upp till dig att ta del av informationen eller inte, eftersom många kommentatorer är subjektiva.

1xBet recensioner: kommentarer från riktiga användare

Vem är bättre att berätta om bookmakern 1xBet? Naturligtvis riktiga användare. Därför har vi samlat in information om fördelarna och nackdelarna med bookmakerns kontor på tematiska forum. Vi har försökt att vara så objektiva som möjligt och visa vår åsikt om olika sidor av bookmakern.

Positiva recensioner om 1xBet Negativa omdömen om 1xbet
Särskilt omnämnande till den tekniska supporten! Jag hade ett problem med uttag: Jag begärde att få överföra 5k till mitt kort, det krediterades, men ett par dagar senare försvann de spårlöst från mitt kort. I kontoutdraget var inte ens krediterat. Efter att ha kontaktat bankens support kunde jag inte få någon information om denna transaktion. Men genom att kontakta 1xBets tekniska support löstes allt på nolltid. 5k återfördes till bookmakerns konto. Jag vann 20 000 rubel på ett fotbollsspel och sedan började tamburinen…. De bad om en ny verifiering i en dag, sedan granskningen (24 timmar) och sedan bara tystnad, en ursäkt och inga specifika detaljer. Om du vill döda din tid med att hantera teknisk support, som de har en äcklig, rekommenderar jag att du använder webbplatsen 1xBet.
Jag gillar att spela på 1xBet, men med förstånd. Massor av erbjudanden här, normala odds, detaljerad statistik. Det är också väldigt enkelt att registrera sig. Jag spelar tennis i live. Jag har 2 satsningar på kvällen och jag tror att jag kommer att fortsätta på morgonen. Jag kommer på morgonen och de är inte räknade, även om jag har sett att jag har fått betalt för dem. Hur kan det vara möjligt?
1xBet är ett fantastiskt kontor med en fantastisk fotbollslinje. De har en bra spridning på olika matcher. Jag spelar med varierande framgång, men tack vare kampanjerna får jag avkastning på mina spel. Jag rekommenderar dem. Jag har fyllt på mitt konto och placerat några framgångsrika spel. Allt verkade vara ok. Men när jag ville ta ut pengar stötte jag på vissa svårigheter. Det visar sig att det finns många restriktioner för uttag som de inte talar om och inte skriver i annonser och banners. Det är därför mitt betyg är ”1”.

Relevanta nyheter