Intro

1xBet bettingföretag: egenskaper hos bookmakern

Особенности БК 1хБет
På den inhemska marknaden för sportspel har bookmakerföretaget 1xbet en ledande position. Om du tittar på de populära spelportalernas betygsättning är företaget säkert bland de tio bästa, inklusive de tre bästa finalisterna. En sådan framgång för kontoret beror på många faktorer, som vi skrev om i detalj i recensionen av 1xbet. Idag vill vi dock kort nämna bookmakerns funktioner. Denna information kommer att vara till hjälp för nybörjare.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Officiell webbplats för spelföretaget 1xBet

Bland nybörjare som satsar är en av de första och mest populära frågorna: ”Vad är den officiella hemsidan för bettingföretaget 1xbet?” Det snabba svaret är: 1xbet.com. Observera dock att kampanjwebbplatsen kan vara blockerad i ett antal länder. Därför använder sig spelbolaget av alternativa adresser, så kallade speglar. Spelarna kan alltså använda den officiella webbplatsen 1xbet-rate och andra domäner som används av bookmakern. De alternativa webbplatserna för 1xBet diskuteras närmare i en separat artikel. Vi vill också uppmärksamma att spelare i Ryssland kan använda sig av 1xStavkas tjänster. Juridiskt sett är 1xStavka och 1xBet två olika företag. Likheten i stil, hemsida, erbjudanden pekar dock på släktskap mellan bettingbolagen.

Funktioner hos bookmakerkontoret 1xBet

Bookmakern 1xbet inledde sin verksamhet i Ryssland 2007. Senare gick företaget in på den internationella marknaden och erövrade miljontals spelares hjärtan runt om i världen. Samtidigt förändrades lagstiftningen i Ryska federationen på ett sådant sätt att företaget var tvunget att ”lämna” den ryska marknaden: alla kontor överfördes till bookmakern 1xStavka. Från och med idag är 1xbets officiella webbplats blockerad i Ryssland, Storbritannien, Italien, USA, Portugal, Iran osv. Men det hindrar inte användare från att registrera sig på bookmakerens webbplats med hjälp av en VPN. Detta beror på sådana funktioner hos 1xbet:

  • En modern webbplats. Bookmakerns portal har ett användarvänligt gränssnitt och fungerar korrekt på alla populära enheter. En mobilversion finns tillgänglig för användarna, som fungerar snabbt och har alla funktioner som en fullfjädrad webbplats har.
  • Tillgänglighet till spelprogramvara. 1xWin-mjukvaran gör det snabbt och enkelt att placera spel på Windows-datorer. Det finns även spärrprogram för Windows och Mac OS – 1xBet Access respektive MacAccess.
  • Tillgång till appar för telefoner. Placera spel från mobila enheter snabbt och bekvämt med programmen för Android och iOS.
  • Ett enormt antal evenemangi linjen och i spel. Mer än tusen sport- och cybersportmatcher är tillgängliga för användarna.
  • Anständigt urval av spelspel. Kortspel, roulette, slots, bingo – massor av underhållning för de mest sofistikerade användarna.
  • Ett stort urval av kampanjer. 1xbet uppdaterar ständigt sitt utbud av bonusar och kampanjer för spelare. Detta ger användarna möjlighet att tjäna extra belöningar när de placerar insatser och spelar spel.
  • Mer än 60 språkversioner av webbplatsen. Portalen är lätt att använda för spelare från hela världen.
  • Massor av alternativ för att sätta in och ta ut pengar från kontot. Kortöverföringar, e-plånböcker, betalningssystem, kryptovalutor, betalningar från mobiltelefoner osv. – här är de tillgängliga betalningsmetoderna för spelare (verktygen beror på användarens hemland).
  • användarsupport dygnet runt dygnet runt. Du kan komma i kontakt med operatörerna via chatt, mail eller telefon.

Dessa funktioner har gjort 1xbet bookmaker känd bland spelarna. Mer information om dess fördelar och nackdelar finns i vår recension av webbplatsen (länk i början av artikeln).

Relevanta nyheter