Intro

Varför fungerar 1xBet-appen inte?

Почему не работает приложение 1xBet
Bookmaker 1xBet har som svar på användarnas behov lanserat flera appar för datorer och mobila enheter. Vi har redan berättat för dig var och hur du laddar ner 1xbet betting appen. Vissa spelare kan dock uppleva problem när appen inte fungerar eller slutar starta av en eller annan anledning. Så låt oss ta en titt på alla möjliga lösningar och felsökningar i den här artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Varför fungerar 1xBet-appen inte?

På spelforum ställer spelare ofta frågor om hur bookmakerappen fungerar korrekt. Vi har samlat all information om detta ämne och försöker beskriva orsakerna till varför 1xBet-appen inte fungerar.

Ladda ner en icke fungerande version av 1xBet-appen

Bookmakern uppdaterar ständigt sina produkter: 1xWin-programvara, Android- och iOS-appar. Därför blir versioner av produkter som släppts tidigare föråldrade och kanske inte fungerar korrekt. Dessutom laddar spelare ofta ner programvara från inofficiella källor (vi rekommenderar inte detta), där en föråldrad version läggs ut. Därför kanske 1xBet-appen inte fungerar på din dator eller smartphone. Om programvaran hämtades från den officiella 1xBet-webbplatsen bör du vara uppmärksam på själva installationsfilen. Den kan vara skadad. Om så är fallet kan du ladda ner programvaran till din enhet igen och installera den.

Din enhet har inte stöd för 1xBet-appen

För att kunna installera bookmakerens mobilapp på din smartphone måste den uppfylla minimikraven:

  • Android: 50-60 MB ledigt utrymme på din smartphone och en Android-version på 4.1 eller högre.
  • iOS: 108 MB ledigt utrymme i iPhone-minnet och iOS-operativsystemversion 9.3 eller högre.

1xWin-appen stöds på Windows OS från och med XP. Du behöver upp till 200 MB ledigt utrymme. Det finns inga andra krav. Om spelprogrammet inte installeras kan det bero på antivirusprogram. Försök att stänga av det.

Problem med 1xBets anslutning till Internet

Om en vadslagare har problem med appen på sin smartphone eller dator är det värt att kontrollera internetanslutningen. Som regel ska appen visa ett meddelande om att det inte finns någon anslutning på egen hand. Det är dock bättre att se till att du har en fungerande internetanslutning. En annan orsak till att anslutningen inte fungerar kan vara att bookmakern är blockerad av lokala internetleverantörer. I det fallet kanske 1xBet-appen inte fungerar – trafiken från spelservern blockeras. Naturligtvis har utvecklarna belönat spelprogramvaran med en VPN. Men den fungerar inte alltid korrekt Вход в мобильную версию 1xBet

uppdateringar av 1xbet-appen

Bookmakerkontoret 1xbet uppdaterar regelbundet alla bettingappar. Därför kan det hända att 1xbet-appen inte öppnas efter att ha fått nästa uppdatering. Det här problemet åtgärdas av många spelare på forum. I det här fallet är det värt att avinstallera och installera om programvaran. Om detta inte hjälper, skriv till supporten och be om en länk till en tidigare version av en fungerande bettingapp. Vi rekommenderar inte att du laddar ner programvara från andra webbplatser, eftersom den kan innehålla skadlig kod.

Problem med din enhet: din telefon eller dator

Ibland fungerar 1xBet-appen inte på grund av ett problem med själva spelarens enhet. Det handlar om operativsystemet (efter en annan uppdatering) eller andra program som blockerar vadslagningsprogrammet. I det här fallet bör du rulla tillbaka till en tidigare version av systemet/avinstallera programvaran eller vänta på nästa appuppdatering 1xBet. Om de lösningar som beskrivs ovan inte hjälper rekommenderar vi att du kontaktar bookmakerns supportteam. De kanske kan föreslå en alternativ lösning för användarna.

Relevanta nyheter