Intro

Vad är en kedja i 1xBet?

Цепочка в 1хБет
Om du skriver om bokförarens fördelar kan du säkert nämna de olika typerna av spel på 1xbet. För närvarande finns det 11 typer av spel i bookmakerens utbud. Vi har skrivit om hur man gör express- och antimatchspel i tidigare publicerat material. I vår nya artikel vill vi berätta om 1xBet kedjebetting. Vilken typ av satsning detta är och hur man gör kombinationer av kedjor – i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Vad betyder en kedja hos 1xbet?

Den förväntade frågan från nya användare som inte tidigare stött på från kedjor i 1xbet, vad är det? En kedja är en typ av insats som innehåller delar av en parlay och ett system. I det första fallet tar 1xbet möjligheten att bilda en sekvens från enskilda satsningar. I det andra fallet, med system, får användaren en ”försäkring”. När man förlorar ett eller flera spel i en 1xbet-kedja förlorar man inte nödvändigtvis insatsen. Det viktigaste är att ha pengar på banken för en ny insats. Detta är styrkan hos en kedja, jämfört med en traditionell express.

När spelarna placerar en kedja kan de alltså räkna med att göra en vinst, även om flera händelser inte går i lås. Ett spel anses vara en förlorare när det inte finns några pengar i potten för att placera en första insats för nästa insats i kedjan.

När det gäller vinst, ju fler utfall i en sekvens som ger vinst, desto högre är oddsen för kedjan. Det multipliceras dock inte som i fallet med en multi. Beräkningen av en 1xBet-kedja görs enligt ett annat schema, som beskrivs i nästa avsnitt.

Hur beräknas en 1xBet-kedja?

Från definitionen kan man förstå att en 1xBet-kedja innebär en sekvens av singelinsatser. Vinsterna räknas dock inte lika enkelt som i uttrycker: förlorar du en insats, förlorar du alla insatser. En helt annan metodik används för kedjor. Det gäller även för oddsberäkningen.

Låt oss ge ett exempel på hur man beräknar vinster och odds i en 1xbet-kedja. Det finns alltså ett spel som består av 5 händelser. Den ursprungliga storleken på insatsen är 100 rubel*. Alla händelser är placerade på fotbollsmatcher.

Как делать ставки 1хБет

Efter att ha avslutat alla matcher har vi följande resultat:

 • Den första händelsen med oddset 2,0 spelas. Spelaren fick en vinst på 100 * 2,0 = 200 rubel*.
 • Den andra händelsen misslyckades. 100 rubel* (ursprungligt insatsbelopp) dras av från banken på 200 rubel*. Spelaren återstår med 100 rubel*.
 • Den tredje händelsen spelas. Matchen med odds 2,3 gav spelaren 100*2,3 = 230 rubel*.
 • Den fjärde händelsen (odds 1,5) vann också. Användaren får 230 + (100 * 1,5) = 380 rubel*.
 • Den sista händelsen förlorade. Spelarens bank har minskat med 100 rubel* och uppgår till 260 rubel*.

Spelarens slutresultat är 280 rubel*. Det slutliga oddset i 1xbet-kedjan är alltså 2,8. Trots att han förlorade 2 händelser i sekvensen lyckades spelaren göra en liten vinst. Den är dock mycket mindre än i fallet med expressinsatser.

*Eller motsvarande belopp i en annan valuta.

Vilka är de viktigaste funktionerna i en 1xBet-kedja?

Trots att 1xbet-kedjor inte är komplicerade typer av satsningar bör nybörjare vara uppmärksamma på särdragen i att bilda sådana kombinationer. För att göra det måste du bekanta dig med kedjornas viktigaste egenskaper:

 • Händelserna i sekvensen är beräknade enligt författaren. Det finns ingen automatiskt angiven kronologi här.
 • Det är möjligt att placera spel på matcher före match och live-spel. Det finns inga begränsningar på marknaderna.
 • Beloppet för nästa insats i 1xBet-kedjan kan inte vara högre än den första insatsen.
 • Om det finns mindre pengar kvar på banken än beloppet för den första insatsen tas hela saldot ut.
 • Förlust av en händelse är lika med beloppet för den första insatsen.
 • Banken i sekvensen beräknas efter varje match.
 • Oddsen i kedjan multipliceras inte.

Цепочка 1хБет

Med rätt val av händelser för en 1xbet kedjesatsning har spelaren alltså en ganska god chans att göra vinst. Även om den återigen inte kommer att vara lika stor som i fallet med expressinsatser. Härifrån kan vi lyfta fram de viktigaste fördelarna och nackdelarna med kedjor från bookmakern:

Fördelar med en kedja Nackdelar med en kedja
Det är svårt att förlora hela potten – insatsen Oddsen multipliceras inte, vinsterna är mindre
Det är lätt att göra en kombination Om den första händelsen inte väljs rätt förlorar hela sekvensen
Möjlighet att öka det slutliga oddset

Som du kan se i tabellen är kedjor hos 1xBet en okomplicerad och ganska intressant typ av satsning, som är värd att prova för nybörjare.

Hur placerar jag en kedja hos 1xBet?

För att placera en kedja hos 1xBet måste en spelare först välja matcher från sektionerna ”Line” eller ”Live”. Som skrivet ovan placerar bookmakern inga begränsningar på marknaderna. När användaren har bestämt sig för det önskade resultatet och klickat på oddsen överförs insatsen till spelkupongen. Från två spel i kupongen har spelaren möjlighet att bilda en sekvens. För att göra detta hittar du i rullgardinslistan under alla händelser spelformen ”Chain”. När pengarna har satts in visas insatsen i ”Spelhistorik”. Spelaren behöver bara vänta på resultatet.

Relevanta nyheter