Intro

Samarbete med bloggare: hur mycket betalar 1xBet för reklam?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Bland de bookmakers som arbetar med rysktalande spelare är 1xbet en av de mest populära. Företagets framgång beror på många faktorer, bland annat en kompetent marknadsföringsstrategi. Bookmakern är partner till idrottstävlingar (t.ex. italienska Serie A) och idrottsklubbar (Barcelona, Liverpool och Chelsea). Dessutom bjuder kontoret in Influencers till samarbete. Därför är många bloggare intresserade av hur mycket 1xBet betalar för reklam, bland annat på YouTube. Artikeln svarar på denna fråga.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur kan man göra reklam för 1xbet?

Många spelare har sett 1xbet bookmakers reklam i form av banners på webbplatser eller i YouTube-videor. De placeras dock inte via Google Ads, utan direkt, efter ett avtal med bloggare. Därför är det inte förvånande att ägarna till webbplatser, bloggar och YouTube-kanaler vill inleda ett samarbete med 1xBet. Det är inte så svårt att göra.

Representanter för 1xbet kontaktar oberoende av varandra kända ifluencers för att marknadsföra varumärket. Nybörjarbloggare och youtubers kan dock också tjäna pengar genom att samarbeta med bookmakern. För att göra det är det värt att gå till 1xpartners.com och registrera sig. I det personliga skåpet kommer användaren att se möjliga erbjudanden för reklam på webbplatsen eller i YouTube. För bloggare som har en liten publik kommer de dock att vara mindre attraktiva än för stora webbplatser och kanaler. För de senare är kontoret redo att erbjuda särskilda samarbetsvillkor. För att få reda på ditt individuella erbjudande bör du kontakta oss via e-post eller chatt på Telegram (avsnittet Kontakta oss på 1xpartners webbplats).

Hur mycket betalar 1xBet för reklam?

Bookmakern 1xbet erbjuder flera samarbetsalternativ för partners. Det kan vara en fast avgift för varumärkesreklam och betalningar för varje spelare som attraheras.

Vid fast betalning kommer bookmakerkontoret överens med bloggarna om ersättningsbeloppet. Affiliates får betalt för enskilda inlägg och videor eller för ett vecko-/månadssamarbete. Ersättningen beror på bloggarens framträdande ställning och kapaciteten hos hans kanaler.

Ägaren av en webbplats eller videokanal får pengar för de lockade användarna när han eller hon registrerar sig i affiliateprogrammet. 1xbet betalar affiliates för spelares förluster. Provisionen är 15 % av beloppet för förlorade spel.

Varje samarbetsform har sina egna egenskaper. Fast betalning är bra för nykomlingar, och när du väl har etablerat ditt nätverk av affiliates kan du ständigt göra vinst på de attraherade spelarna.

Кто рекламирует 1xBet

Varför marknadsför 1xBet sitt varumärke på YouTube?

Enligt uppgifter från 2020 spenderar varje YouTube-användare i genomsnitt 11 minuter och 24 sekunder på att titta på videor. Så det är inte förvånande att bookmakern 1xbet aktivt marknadsför sitt varumärke på YouTube. Företaget spenderar enorma summor pengar på att beställa annonser från välkända bloggare.

Plattformen i sig välkomnar dock inte reklam för spelunderhållning. Åtminstone i Ryssland och andra OSS-länder, där spelande är förbjudet, kan videor som gör reklam för 1xbet raderas och kanaler blockeras. Detta gäller även välkända YouTube-kanaler. Till exempel blockerades kanalen Versus tillfälligt för att ha gjort reklam för olagliga bookmakers, vilket är 1xbet i Ryssland. Goda avgifter uppmuntrar dock till att bokförarens reklam visas i videor och i bildtexter till publicerat innehåll.

Fler frågor om ”Hur mycket betalar 1xbet för reklam till bloggare”

⚽ Vem främjar 1xbet?

Varumärket 1xbet marknadsförs av kända fotbollsspelare, eftersom företaget sponsrar Barcelona, Chelsea, Liverpool, italienska Serie A och Afrikanska fotbollsförbundet. Det är därför du kan se Antoine Griezmann, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Jorba Alba, Andrea Pirlo etc. i videor och bilder från 1xBet.

🎙️ Vilka är rösterna i 1xBets reklamfilmer?

Du kan hitta många frågor på internet om vem som är speakerröst i 1xbet-videor. Tyvärr finns det inga uppgifter om den person vars röst hörs i reklamfilmerna. Kanske är denna konspiration relaterad till bookmakerens olagliga verksamhet i Ryssland.

💵 Hur får man reklam från 1xbet?

Det lönar sig att ha en webbplats, en blogg, ett socialt nätverk eller en YouTube-kanal. Ju större publik din kanal har, desto intressantare erbjudande kan 1xbet erbjuda din partner. Du kan få information om samarbetet på webbplatsen 1xpartners.com.

Relevanta nyheter