Intro

Hur spelar jag på sport på 22Bet?

Размещение ставок на спорт 22Бет
Webbplatsen för bettingföretaget 22Bet har en ganska enkel och tydlig funktionalitet som även en nybörjare kan förstå. Detta gör att du kan göra spel på 22Bet med bara ett par musklick eller några tryck på din telefonskärm. Direkt från hemsidan kan du välja önskad sport, bläddra bland 22Bets spelalternativ och välja de som passar dig bäst. Det finns klassiska singelspel, spreads, system och kombinationer, som patcher, knektar, kedjor och multispel, som vi redan har förklarat i en tidigare artikel. Idag vill vi beskriva i detalj vilka steg du måste följa för att placera singel- eller kombispel hos 22Bet.

22Bet Single Bets: Hur placerar man ett singelspel?

För att placera 22Bet singelspel på sport måste du logga in på ditt personliga konto, till exempel på bookmakerns portal. Om du har problem med att komma åt den kan du kringgå 22Bet-webbplatsens blockering genom att använda olika alternativ. Därefter måste du gå till ”Line” och ”Live” (om du är intresserad av klassiska sporter) eller till sidan ”Cybersport” (för spel på turneringar från datorspel). Om du har laddat ner bookmakerns mobilapp behöver du inte oroa dig för att bli blockerad och du kan gå direkt till de avsnitt som beskrivs ovan. Nästa steg, bortsett från utformningen av webbplatsen och appen, är likadana.

Efter att ha gått till rätt sektion kommer spelaren att se följande

  • Bordet med sport eller cybersport – på vänster sida.
  • Listan med matcher med populära resultat, filtret efter sport/cybersport och banderollen med viktiga händelser – i mitten.
  • Kampanjbanners och kupongen som visas efter att du valt en match – till vänster.

Därefter måste användaren välja den sport som han/hon är intresserad av och läsa alla resultat. Efter att ha valt önskat odds för utfallet går insatsen in i spelkupongen. Nästa steg är att ange insatsbeloppet, ange promokoden för gratisspelet (om det finns tillgängligt) och välja från vilket konto pengarna ska debiteras – huvudkontot eller bonuskontot. Det sista steget är att kontrollera insatsen och bekräfta den via motsvarande knapp i panelen till vänster. Detta räcker för att placera ett enda spel hos 22Bet.

Одиночная ставка 22Бет

Hur placerar jag ett multispel hos 22Bet?

När nya spelare väl har lärt sig hur man gör ett singelspel kan de gå vidare till att placera ett multispel på 22Bet. Den här typen av spel är intressant eftersom du kan lägga till några val som du är säker på att vinna stort. Speloddsen multipliceras, vilket garanterar en hög avkastning. Ett enda felaktigt resultat i kombinationen leder dock till att alla medel går förlorade. Vi rekommenderar därför att nya spelare placerar expressspel som består av 2 och 3 händelser. Annars kan du förlora hela din bankrulle.

För att placera ett expressspel på sport hos 22Bet måste du följa stegen nedan:

  • Gå till sektionerna ”Line” och ”Live”. För cybersportspel måste du gå till avsnittet ”Cybersports”.
  • Välj flera matcher och lägg till dem i spelkupongen.
  • På panelen för spelkupongen är det nödvändigt att välja express i fliken ”Insatstyp”. Det här alternativet visas när två eller fler händelser läggs till i spelkupongen.
  • Ange insatsen, promokoden (om det finns en sådan) och bekräfta placeringen genom att klicka på den särskilda knappen.

Экспресс-ставка 22Бет

Efter det kommer spelet att visas i ditt personliga skåp och du kan se det på sidan för spelhistorik. Det finns också en sektion ”Kontrollera kupong” där du kan ange insatsnumret och ta reda på resultatet.

Hur placerar jag kombispel på 22Bet?

I artikeln om typer av spel på 22Bet som vi nämnde i inledningen nämnde vi kombispel som system, patent, lacs, kedja och multispel. De har alla ett antal funktioner som beskrivs kortfattat i samma artikel. Därför rekommenderar vi att nybörjare läser materialet innan de agerar på sådana satsningar. Dessutom finns det ett avsnitt ”Regler” på webbplatsen som ger mer information om alla typer av vadslagning som stöds på webbplatsen.

Att placera kombinerade spel på 22Bet är enkelt. Bookmakern har sett till att processen för att lägga till spel till spelkupongen och placera kombinationer är intuitiv. För att göra ett kombinationsspel måste du:

  • Lägg till flera evenemang till kupongen. De bör väljas i förväg i sektioner med sport- och cybersportmatcher.
  • I fältet ”Typ av insats” väljer du önskad typ av insats från rullgardinslistan.
  • Ange insatsbeloppet, kampanjkoden (om det finns någon) och placera insatsen.

Комбинировання ставка 22Бет

Du kan sedan hålla koll på resultatet av spelet via ditt personliga konto. När du har kupongnumret kan du kontrollera det utan att logga in via avsnittet ”Kontrollera kupong”.

Relevanta nyheter