Intro

Hur registrerar jag mig på 22Bet?

Зарегистрироватся 22Бет
Om du har bestämt dig för att prova på denna typ av underhållning (eller förtjänst) som sportspel måste du registrera dig på webbplatsen 22Bet. Dessutom måste du verifiera ditt konto och sedan måste du bevisa din identitet för att kunna ta ut dina pengar och delta i bookmakerens kampanjer. Låter komplicerat… men i själva verket kan alla steg för att skapa ett konto göras ganska snabbt. Det finns 2 typer av registrering hos 22Bet: fullständig (via e-post) och förenklad (via sociala nätverk). Låt oss titta på båda alternativen:

Hur registrerar jag mig för ett fullständigt konto hos 22Bet?

När en spelare klickar på knappen ”Registrera” på 1xbet kommer systemet att be honom att välja mellan två alternativ. Vid fullständig registrering måste du ange följande uppgifter:

 • Förnamn.
 • För- och efternamn.
 • Din e-postadress.
 • Ditt lösenord för nästa inloggning.
 • Bosättningsland.
 • Kontovaluta.

Innan man klickar på knappen ”Registrera” på 1xbet bör man vara uppmärksam på den sista punkten ”Valuta”. Spelaren bör noga tänka efter i vilken valuta det kommer att vara bekvämare för honom att ta ut vinster. För det kommer att vara mycket svårt, om inte omöjligt, att ändra denna inställning hos 22Bet.

Det är inte heller tillrådligt att ange en slumpmässig e-postadress, eftersom du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar kontot. Du kommer att få en länk som du måste klicka på för att slutföra din registrering hos 22Bet. Utan denna åtgärd blir ditt konto inaktivt och du kommer inte att kunna spela.

Resten av inmatningsfälten som förnamn, efternamn, lösenord och land bör inte orsaka några problem. Återigen rekommenderar vi att du inte struntar i bookmakern och anger de riktiga uppgifterna. Detta beror på att konversationen med bookmakern är kort och ganska tuff.

Hur registrerar man sig hos 22Bet via sociala nätverk?

Det andra alternativet för att registrera sig hos 22Bet kommer att verka många enklare och bekvämare, och framför allt snabbare. Det är registrering via sociala nätverk. Om en potentiell kund har ett konto i minst en av följande resurser kan han säkert välja det.

Сайт 22Bet

Bookmakern 22Bet samarbetar med sociala nätverkssajter som t.ex

 • Klasskamrater.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

Genom att välja denna registreringsmetod måste spelaren ge sitt samtycke till att bookmakern använder personuppgifter från den valda resursen.

Förutom det sociala nätverket måste man också välja den valuta i vilken man vill göra transaktioner på webbplatsen. Man bör vara försiktig och ange uppgifterna noggrant, eftersom denna inställning väljs en gång vid registreringen och inte kan ändras efteråt (endast genom att kontakta supportteamet).

Efter att ha valt valuta och socialt nätverk klickar man sedan på ”Registrera” och en ny flik öppnas för spelaren. Läs och bekräfta användaravtalet med användarvillkoren. Därefter kommer bookmakern automatiskt att generera ett användarnamn och lösenord för att logga in på ditt personliga konto. Vi rekommenderar att du skriver ner det någonstans. Om spelaren har glömt inloggningsuppgifterna kan de dock återställas ganska enkelt.

Hur registrerar jag mig för ett andra konto hos 22Bet?

Utan en lång introduktion kan vi säga direkt att det inte är någon bra idé. Bookmakern 1xbet låter dig bara skapa ett konto och dra full nytta av dess fördelar. För att kunna göra penningtransaktioner och delta i företagets kampanjer måste du verifiera din identitet genom att visa upp dina dokument.

Även om en kund lyckas registrera ett andra konto hos 22Bet med hjälp av falska dokument kommer bookmakern, om det upptäcks, att spärra båda kontona utan möjlighet till återinsättning. Kort sagt – en livstidsförbud tillsammans med blockerad tillgång till alla dina vinster.

Hur registrerar jag mig efter att mitt konto har spärrats hos 22Bet?

Om en spelare får reda på att hans konto har blockerats när han försöker logga in, finns det ingen anledning att skynda sig att skapa ett nytt konto. Försök först och främst att ta reda på orsaken till blockeringen och återställ tillgången. Även om det inte alltid är lätt är det värt det i slutändan. Bookmakern 1xbet övervakar noggrant transaktionernas säkerhet och ansvarar för säkerheten för spelarnas personuppgifter. Därför kommer kontot att blockeras om det finns minsta misstanke om bedrägeri.

Det finns fall där spelarna skickas till spärren på ett orimligt sätt. Om en spelare är säker på att han har rätt och har stöddokument kan han skriva till supporten.

En mycket vanlig orsak till spärrning är att man använder någon annans kort (bror, mamma, vän, fru osv.). Om en spelare har blivit spärrad på grund av detta har vi dåliga nyheter. Att bevisa något blir ganska svårt, och hur som helst kan säkerhetstjänsten så småningom skicka ett meddelande om att avsluta samarbetet och ta bort kontot på 1xbet.

Vid allvarliga överträdelser och radering av kontot kommer alla framtida registreringar med samma personuppgifter som förövaren också att blockeras och raderas.

22Бет регистрация

Så svaret på frågan ”Hur registrerar jag mig efter att mitt konto har blockerats hos 22Bet?

Var försiktig när du använder webbplatsen, läs reglerna och följ dem. Många misstag kan ofta undvikas bara genom att läsa användarvillkoren innan du börjar din karriär i bettingvärlden.

Hur loggar du in på ditt personliga 22Bet-konto?

Att logga in på ditt 22Bet-konto är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att komma ihåg ditt användarnamn och lösenord.

Om en spelare har gjort en fullständig registrering via en e-postadress kommer inloggningen att vara den e-postadressen, och lösenordet kommer att vara det som kunden kommer fram till.

Om du registrerar dig hos 1xbet via sociala nätverk kommer webbplatsen automatiskt att generera ett användarnamn och lösenord. Som regel skickas de också till mailen. Om en spelare inte skrivit ner dem och glömt dem ska du därför leta efter ditt användarnamn och lösenord i posten. Du kan också använda metoder för att återställa tillgången till 22Bet.

Relevanta nyheter