Intro

Hur raderar jag mitt 1xBet-spelkonto?

Как удалить данные 1хБет
Användare ställer många frågor om hur man raderar ett 1xBet-konto. En del av dem har besvarats i en av artiklarna på vår blogg. Alla frågor har dock inte besvarats. Därför har vi samlat de ämnen som inte fanns med i ovanstående artikel och kommer att behandla dem i ett nytt material.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur raderar jag mitt 1xBet-konto?

Om en spelare har bestämt sig för att stänga sitt konto på bettingföretaget 1xbets webbplats är det första han gör att börja leta efter alternativet ”Ta bort konto” i användarens skåp. Tyvärr kommer hans sökande att misslyckas. Spelbolaget erbjuder inte ett alternativ för att radera profilen från spelportalen. I en tidigare artikel skrev vi att spelarna kan kontakta 1xbet support. Operatörerna kan bara rekommendera möjligheten att ”frysa” kontot. Supporten kan dock inte göra det själv. Representanter för kontoret kommer att be att inte logga in på ditt konto i 3 månader (90 dagar). Efter denna period kommer ditt 1xBet-konto att vara inaktivt, men alla dina uppgifter kommer att finnas kvar hos bookmakern.

Hur raderar jag min 1xBet-profil?

I bookmakerens användarvillkor står det tydligt att spelare inte kan radera sin 1xBet-profil. Den här ändringen dök upp för några år sedan och beror på spelarnas ökande försök att fuska med kontoret. Andra sätt att fuska hos 1xBet kommer att diskuteras i en separat artikel. Eftersom bookmakerkontoret förbjuder skapandet av flera konton för en spelare är avsaknaden av möjlighet att radera en profil hos 1xBet ett slags skydd. Om du fuskar på kontoret kommer de nya och gamla kontona att blockeras. Detta kommer definitivt att leda till att 1xbet-kontot raderas. Spelaren kommer dock inte längre att kunna använda kontorets tjänster i framtiden, och hans bedrägerier kan föras vidare till andra kontor. Detta är ett ganska smärtsamt slag för spelare.

Hur raderar man uppgifter från 1xBet?

Många spelare är intresserade av möjligheten att radera sina personuppgifter från webbplatsen 1xbet. Enligt kontorets användarvillkor lagras all spelarinformation på företagets server i 10 år. Efter det kan bookmakern radera den. Sådana regler dikteras av den licens som 1xBet använder för att tillhandahålla tjänster på Internet. Att inte kunna radera uppgifter från 1xbet strider dock mot den allmänna dataskyddsförordningen(GDPR), som gäller i EU-länderna. Därför kan invånare i europeiska stater som ingår i Europeiska unionen få kontoret att radera sin 1xbet-profil tillsammans med sina personuppgifter. För invånare i Ryssland, Ukraina, Vitryssland och andra länder i före detta Sovjetunionen gäller inte denna regel. Det enda en spelare kan göra är att rensa sin profil: gå till personligt skåp och gör ändringar i de tillgängliga fälten. Men detta gäller inte för passuppgifter.

Relevanta nyheter