Intro

Hur man tar bort 1xBet: annonser på datorn och i webbläsaren

1хБет регистрация вирус
Spelföretaget 1xBet är betrodd av hundratusentals spelare världen över. Detta resultat har företaget kunnat uppnå tack vare anständiga metoder för varumärkesfrämjande. Vissa användare (inte alltid bookmakeranvändare) kan dock stöta på 1xBet-reklam på sin dator, främst i webbläsaren. Följaktligen irriterar sådana annonser från bookmakern 1xBet och orsakar negativa känslor hos datoranvändare. I den här artikeln får du veta hur popup-fönster visas och hur du tar bort annonser från din webbläsare och dator.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur visas annonser för 1xBet på din dator?

Det finns många frågor på Internet om hur man tar bort 1xBet-annonser från datorn. Som redan nämnts i inledningen använder sig inte bookmakern av aggressiva marknadsföringsmetoder. Därför är det inte hans hantverk. Vem främjar då varumärket genom att distribuera irriterande annonser och skadliga skript? Om du tittar på innehållet i popup-banners kan du se ett erbjudande om att klicka på en länk och registrera dig för en bonus. Det kan också finnas allmänna fördelar med 1xBet bookmaker. Men i båda fallen kommer det att finnas en speciell kod i URL:en när du klickar på länken. Detta indikerar att ägaren av reklamskriptet är involverad i 1xBet affiliateprogram. Det är på detta sätt som den skadliga koden sprids av oärliga användare. Låt oss därför berätta hur du tar bort 1xBet-reklam från din dator.

Hur blockerar jag 1xBet-annonserna?

För att bli av med 1xBet-annonser är det nödvändigt att förstå under vilka förhållanden de visas. Som regel ser användarna huvudsidan i webbläsaren, som visas när man startar den med information om bookmakern. Den öppnas automatiskt och omdirigerar till en sida hos spelföretaget med ett förslag om att skapa ett 1xBet-konto. Det andra sättet som 1xBet-viruset manifesterar sig på är genom att popup-fönster dyker upp när du arbetar på din dator. Uppkomsten av banners är schemalagd och de leder också till kontorets sida. Det tredje alternativet: en 1xBet-spegel öppnas när du loggar in på den officiella webbplatsen. Denna resurs kan användas för att få fram användarnamn och lösenord för att stjäla vadslagarens personuppgifter. När 1xBet-virusfunktionen har identifierats är det möjligt att vidta åtgärder för att inaktivera annonsen. Låt oss beskriva dem för särskilda fall.

Hur tar man bort 1xBet från min webbläsare?

För att rensa webbläsaren från annonser bör du först kontrollera inställningarna: vilken sida som anges som huvudsida under nedladdningen. Den kan ha ersatts av den ”rätta” sidan för angriparna. Det är också värt att kontrollera de installerade programmen. Om det finns misstänkta sådana ska du inaktivera dem och se hur webbläsaren fungerar. Om ett skadligt program upptäcks bör det tas bort. Om du inte har tid att kontrollera webbläsaren manuellt eller om ett skadligt skript har manipulerat vissa webbläsarfiler kan du installera Adguard för att skanna och ta bort de skadliga skripten. Om den här metoden inte heller hjälper bör du använda Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner, Anti-Malware Home eller andra program för att skanna din dator. Du kan också avinstallera och installera om webbläsaren genom att först spara din profil (fysiskt eller i molnet)

Hur kan jag avinstallera 1xBet från min dator?

För att ta bort 1xBet från din dator finns det några steg att ta:

  • Visa de program som startas vid systemstart via schemaläggaren. Schemaläggaren kan hittas genom en sökning eller genom att använda Win+R och ange kommandot msc. Om det finns misstänkta program i listan över auktorstartade program ska du stoppa dem eller ta bort dem.
  • Kontrollera datorn med ett befintligt antivirusprogram. Det kan eventuellt upptäcka skadliga skript.
  • Skanna datorn med specialprogram som Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner eller Anti-Malware Home. Vi rekommenderar att du aktiverar den högsta skanningsnivån.
  • Installera Malwarebytes och skanna din dator. All skadlig kod bör tas bort.

Efter att ha blockerat 1xBet-annonser rekommenderar vi att du kontrollerar din dator en gång i månaden för skadliga skript via Malwarebytes eller alternativa program. Vi rekommenderar också att du är mer försiktig när du installerar program eller tittar på nedladdade arkiv. Du bör också installera ett säkrare antivirusprogram för att kunna använda Internet på ett säkert sätt.

Relevanta nyheter