Intro

Hur kringgår jag blockeringen av 22Bet?

Блокировка сайт 1хБет
Bookmaker’s office 22Bet utvecklar och vinner ganska aktivt sin nisch på marknaden för sportspel. När det gäller sportspel kan 22Bet redan konkurrera med de äldsta bookmakerna. Spelverksamheten utvecklas också aktivt. Allt detta bidrar till att öka varumärkeskännedomen bland spelarna och tillsynsmyndigheterna i de stater där de senare är bosatta. Därför är det inte förvånande att med kontorets växande popularitet står spelarna inför blockeringen av 22Bets webbplats i sina länder. Den här artikeln diskuterar orsakerna till detta fenomen och hur man kringgår restriktionerna för att besöka spelportalen.

Varför är webbplatsen för 22bet blockerad?

Den officiella webbplatsen för Bet 22bet är licensierad av registraren från Curacao. Många länder accepterar licensen och förbjuder inte spelarna att använda kontorets tjänster. I de länder där licens 8048/JAZ inte erkänns eller där spel är förbjudet är tillgången till resursen problematisk. Således har bookmakerportalen 22Bet inkluderats i den ”svarta listan” över förbjudna webbplatser på Ryska federationens territorium. På begäran av Roskomnadzor har spelportalen därför blockerats av alla internetleverantörer.

Det finns flera skäl till varför 22Bets webbplats är blockerad:

  • Tekniskt fel. Sällan, men ändå ibland kan det hända att portalen inte fungerar på grund av problem hos bookmakern. I ett sådant fall är det värt att kontrollera informationen på företagets officiella sidor i sociala nätverk.
  • Planerat underhåll/preventivt underhåll. Bokföraren varnar i förväg om planerat arbete på webbplatsen.
  • Tillgången till webbplatsen är blockerad 22bet. Användare från inte alla länder kan använda sig av tjänsterna från bookmakerens kontor. Företaget begränsar fortfarande tillgången till webbplatsen för spelare från de regioner där det finns begränsningar och problem med spellagstiftningen.
  • Webbplatsen är blockerad av internetleverantörer. I vissa länder där företaget aktivt bygger upp sin verksamhet är det inte möjligt att få tillgång till portalen. Den är blockerad av lokala internetleverantörer.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

För att ta reda på orsaken till att 22Bets webbplats är blockerad måste du titta på felet i din webbläsare:

  • Om en vit skärm visas är det ett fel på serversidan.
  • Om webbplatsen tar lång tid att ladda och ett felmeddelande visas, 500, 501, 503 – fel på serversidan.
  • Om portalen ännu inte har laddats och visar meddelandet ”Failed to connect to server” – blockerad av internetleverantörer.
  • Om portalen 22Bet har laddats men det visas ett meddelande ”Access to the site is restricted” på den märkta skärmen – webbplatsen fungerar inte i spelarens hemland.

Om du vet varför bookmakerns webbplats är blockerad kan du försöka hitta en väg runt det.

Hur tar man sig runt blockeringen av 22Bet?

Att blockera en bookmakers kontor är ett obehagligt problem för användarna, men det kan inte kallas olösligt (om inte bookmakern själv inte accepterar spelare från vissa länder). Eftersom efterfrågan är lika med utbudet finns det alltid lösningar.

Det finns ett antal beprövade och pålitliga sätt att kringgå 22Bets blockering. Resultatet handlar om en sak: kunden döljer sin riktiga IP-adress och loggar in från en adress som tillhör ett annat land. Att kringgå en blockerad webbplats innebär med andra ord att man inte får tillgång till den direkt via sin internetleverantör, utan via särskilda servrar som krypterar användarens verkliga IP-adress.

Nedan kommer vi att överväga enkla och lättanvända metoder för att kringgå blockeringen av webbplatsen 22Bet.

Сайт 22Bet

Använda spegeln av 22Bet-webbplatsen

Ur teknisk synvinkel är det enklaste sättet att ansluta till en blockerad webbplats att använda 22Bet-spegeln. Detta alternativ rekommenderas därför för nybörjare inom betting.

En spegelwebbplats är en kopia av den ursprungliga webbplatsen, som stöder alla funktioner och egenskaper som den officiella webbplatsen från bookmakerns kontor, men med en annan alternativ internetadress. För att använda bookmaker’s mirror måste du skriva till 22Bet’s tekniska support e-post och få hemsidans adress.

Att använda en spegel kräver ingen installation eller konfiguration av programvara. Allt du behöver göra är att skriva in den nya adressen i din webbläsare. En annan fördel med denna metod är tillförlitligheten – den fungerar stabilt och snabbt. Dessutom finns det inga begränsningar för hastigheten på laddning av sidor, spegeln är helt laglig och tillgänglig för alla. Men 22Bets spegelsidor fungerar inte under lång tid. Då blockeras också adresserna och det är nödvändigt att kontakta supporten för att få en ny bettingportal.

Användning av VPN-tjänster för att få tillgång till 22Bet

Det näst vanligaste sättet efter speglar är en VPN-tjänst.

VPN (Virtuale Private NetWork) är ett virtuellt privat nätverk som tillåter nätverksanslutningar över ett annat nätverk. Dess arbetsprincip är att skapa en säker anslutning mellan användarens dator och webbplatsen, genom att gå förbi internetleverantören. Detta gör det möjligt att få tillgång till en blockerad webbplats.

När man använder en VPN går anslutningen till resursen via en krypterad kanal till en server och via den servern till den önskade webbplatsen på Internet. Eftersom serverns IP-adress används när man ansluter till webbplatsen känner Internetleverantören inte igen mellanhanden som en förbjuden resurs, så anslutningen blockeras inte. Detta garanterar en viss anonymitet för spelarna.

Det finns många säkra gratis VPN-tjänster, men de har vanligtvis låg hastighet och tillförlitlighet. Anständiga skyddsnivåer och snabbare överföringshastigheter tillhandahålls av betalda VPN-tjänster.

Förutom program och tjänster för att använda VPN-nätverk kan du installera plug-ins för webbläsare (ofta utvecklade av samma tjänster) eller använda webbläsare med inbyggd VPN, till exempel Orega. Du kan också använda webbläsaren Tor, som ändrar din IP-adress varje gång du ansluter.

Mobilapp från Bet 22Bet

Du kan ladda ner 22bet-mobilappen från bookmakerns webbplats, som stöds av Android och iOS. Förutom fördelarna med att placera spel är programmet inte rädd för blockering och fungerar även med svagt internet. Genom att ladda ner appen glömmer spelarna därför problemet med att byta spegel eller betala för en VPN-tjänst av hög kvalitet.

Det viktigaste är att använda den officiella appen som laddas ner från 22Bets webbplats. Annars är det möjligt att infektera telefonen med virus och ge data och åtkomst till tredje part.

När du inte kan komma åt bookmakerens webbplats bör du använda de föreslagna alternativen. Tack vare dem kommer spelarna att ha oavbruten tillgång till sportspel och spel från 22bet.

Relevanta nyheter