Intro

Hur kan jag ta ut pengar från 1xBet utan pass?

Двухфакторная авторизация 1хБет
En av de mest populära frågorna bland 1xBet-användare är ”Kan jag ta ut pengar från mitt konto utan pass?” I vår artikel om att registrera minderåriga spelare hos 1xBet berörde vi delvis detta ämne. Vi bestämde oss dock för att göra det till en separat publikation och utöka den med indirekta frågor från användarna på kontoret.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Är det möjligt att registrera spelare hos 1xBet utan pass?

Enligt reglerna för spelvärlden är vadslagning och spel för personer under 18 år förbjudet. Detta beror på de högre riskerna hos unga människor att ”bli beroende” av spelunderhållning. En studie som utfördes av University of East London i England av spelare i åldern 18-45 år visade att det fanns en 20 % högre risk att bli en ivrig spelare bland dem som tidigare har använt National Lottery (i England kan man bara köpa lotter från 16 års ålder). Dessutom utvecklas spelberoende, det så kallade ludomaniberoendet, snabbare bland unga människor. Därför förbjuder myndigheterna i många länder minderåriga spelare att använda alla tjänster med anknytning till spel. Detta gäller även spelplattformar som verkar lagligt, till exempel 1xBet.

För att återgå till frågan i rubriken kan minderåriga spelare skapa ett konto på 1xbets webbplats. Det räcker med att välja ett av de snabba registreringsalternativen. Verifiering av kontot är dock ett obligatoriskt kriterium för uttag. När vi beskrev problem med att ta ut pengar från 1xbet kom vi ihåg profilverifieringen. Detta är inget annat än att spelarna lämnar sina passuppgifter till bookmakern. Samtidigt kan kontoret be om dokumenten vid tidpunkten för insättning av pengar på kontot eller senare, vid uttag. Det finns dock inget sätt att hoppa över detta steg.

Om en 1xBet-användare är under 18 år (och inte kan tillhandahålla dokument) kommer hans profil att frysas tills han blir myndig. Insatta medel kommer också att frysas.

Hur tar man ut pengar från 1xbet om man är under 18 år?

Minderåriga spelare som har skapat en profil på bookmakern 1xbets webbplats kan försöka kringgå begränsningen av användningen av kontorets tjänster. För att göra detta kan du:

  • Tillhandahåll din älskade persons dokument och gör transaktioner för deras räkning.
  • Köp ett registrerat och verifierat konto för en främling. Du kan hitta många sådana erbjudanden på betting- och spelforum.

Alla metoder innebär dock en risk. För det första kontrollerar kontoret de IP-adresser från vilka spelaren loggar in. Om platsen ändras kan bookmakern begära ytterligare bekräftelse på flytten eller kopior av personliga dokument. För det andra kan det vid uttag uppstå problem med att avsändarens och mottagarens uppgifter inte stämmer överens. Att i sin tur överföra pengar till en närståendes personliga konto, än mindre till en främling, är i sin tur ingen bra idé. Om bedrägeri upptäcks kommer dessutom spelarens konto att spärras utan möjlighet till återvinning.

1хБет - двухфакторная авторизация

Hur tar man ut pengar från 1xbet utan sms?

Bookmakerkontoret 1xbet bryr sig om säkerheten på webbplatsen. För att skydda spelarnas pengar rekommenderar företaget starkt att man använder tvåstegsverifiering. När du ansluter varningar för att ta ut pengar från spelkontot kommer operationen inte att lyckas utan att du anger koden. Att hacka en spelares konto garanterar alltså inte att angriparen får sina pengar. Observera att koden finns i appen Authentificator, som finns tillgänglig på Google Play eller AppStore.

Tidigare skickades lösenordet med koden i form av ett sms till telefonnumret. För att ta ut pengar från 1xbet behöver du nu inte skicka ett sms. Du kan använda Authentificator från Google för detta ändamål. Och om en spelare vill vägra ytterligare verifiering vid överföring av pengar ska du stänga av det relevanta alternativet. Du kan göra detta i ditt personliga skåp, i avsnittet ”Säkerhet”. Observera att 2-faktorauktorisering är avaktiverad som standard.

Relevanta nyheter