Intro

Hur gör jag en insättning till 1xBet?

1xBet - внесение денег на депозит
Efter att ha registrerat sig hos 1xbet kan användarna gå vidare till nästa steg – att sätta in pengar på sitt spelkonto. Insättningar kan göras tack vare dussintals tjänster, allt från kort till kryptovalutor. Samtidigt är alla operationer fria från provision från bookmakern. Hur man sätter in 1xBet, vilka metoder som är tillgängliga för användarna, kommer att diskuteras i denna nya artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet: hur sätter jag in mitt spelkonto?

Till skillnad från vissa konkurrenter ger 1xbet spelarna möjlighet att bekanta sig med de tillgängliga alternativen för att sätta in sitt konto utan att behöva skapa ett konto. Webbplatsen har en sektion ”Betalningar”, där du kan ange vilket land spelaren är bosatt i och få en lista över aktuella betalningsmetoder. Du kan också se alternativen för att sätta in och ta ut pengar från 1xbet. På detta sätt kan spelaren bedöma fördelarna med kontoret innan han/hon registrerar sig.

För att göra en insättning är det nödvändigt att logga in och gå till sektionen Insättning. Spelaren kommer att erbjudas tillgängliga betalningsmetoder, beroende på vilket land han eller hon är bosatt i. I genomsnitt finns över 30 betaltjänster tillgängliga för att sätta in pengar på 1xbet-kontot, vilka är uppdelade i kategorier:

  • Bankkort.
  • Banköverföringar (stöds inte i alla länder).
  • Elektroniska plånböcker.
  • Betalningstjänster.
  • Överföringar av mobila pengar (stöds i vissa länder)
  • Kryptovalutor.
  • Självbetjäningsterminaler (finns inte i alla länder).
  • Kontor med fast telefoni (finns i vissa länder).

I de flesta fall tar insättningen allt från några minuter till en timme. Banköverföringar tar längre tid på grund av de finansiella organisationernas särdrag. Samtidigt kontrolleras alla inkommande betalningar för att kontrollera pengarnas ursprung. Om den finansiella tillsynsmyndigheten har några frågor om deras laglighet kan kontoret begära ytterligare dokument för att bevisa inkomstkällan. I praktiken är detta dock mycket sällsynt.

Закинуть деньги на 1хБет

Hur sätter man in pengar till 1xbet?

Totalt ger kontoret spelarna upp till 100 alternativ för att kasta pengar på 1xbet. Varje lokal marknad har dock ett begränsat antal betalningsmetoder, vilket beror på statens lagar och utvecklingen av marknaden för betalningsinstrument. Därför är det värt att bekanta sig med de tillgängliga metoderna för insättning till 1xbet innan man går vidare till steget att överföra pengar till sitt konto. Du hittar aktuell information i avsnittet ”Insättning”, som visas när du loggar in på webbplatsen. Det är också möjligt att gå till sidan ”Betalningar”, om användaren loggar in på webbplatsen från den IP-adress som är kopplad till bosättningslandet.

I det första avsnittet nämnde vi hur du sätter in ditt spelkonto hos 1xBet. Du kan sätta in pengar via banköverföring, betalkort (t.ex. Visa och Mastercard), e-plånböcker (MoneyGO, Astropay etc.), betalningssystem (ecoPayz, Neteller etc.), betalningsterminaler (IBOX och EasyPay i Ukraina), kryptovalutor (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin etc.), mobilöverföringar (t.ex. Smart Money i Kyivstar), elektroniska kuponger (Flexepin etc.) etc.

Hur man sätter in pengar till 1xBet på vart och ett av dessa sätt finns på kontorets webbplats. Låt oss bara notera att hela processen kommer att vara likartad och består av 3 steg: auktorisering på webbplatsen, val av betalningsmetod och angivande av det belopp som ska sättas in, bekräftelse av operationen genom verktygen för den valda betalningsmetoden.

Hur gör man en insättning till 1xBet från kort?

För att göra en insättning med kort ska du gå till ”Insättning”. I listan ska du hitta metoden ”Bankkort” och välja ikonen för ett av betalningssystemen. Sedan räcker det med att ange betalningsbeloppet och gå till sidan med inmatning av kortuppgifter/bekräftelse av överföringen.

I vissa länder, till exempel i Ryssland, är det inte möjligt att göra en direktbetalning från kortet till 1xbet-spelkontot. Här kommer SkyPay-appen till undsättning, genom vilken alla operationer med insättning av pengar till spelbolagets konto enkelt kan utföras. På sidan finns instruktioner om hur man använder appen.

1xBet - пополнение депозита

Hur sätter man in pengar till 1xBet via banköverföring?

I de flesta länder ger bookmakern 1xbet spelarna bankuppgifter för att sätta in pengar på kontot. Det är lätt att göra en penningöverföring om du använder dig av betrodda nätbanker. I Ukraina kan du till exempel göra överföringar via Privat24 och i Ryssland via Sberbank Online.

Många användare undrar hur man sätter in 1xbet via Sberbank Online? För att göra det ska du logga in på din internetbank och ange de uppgifter som du fått på bookmakerens personliga konto. Observera att överföringen kan vara till ett konto utomlands. Därför kommer en extra avgift att tas ut, vilket du kan få reda på hos din bank.

Hur gör man en insättning till 1xbet utan UCCI?

Många användare, när det gäller 1xbet, förväxlar det med bookmakern 1xStavka (1xStavka). Vi gjorde en kort jämförelse av dessa företag i artikeln. Som ett resultat av detta är bookmakerna länkade genom sina slutmottagare, men enligt rysk lag är de olika juridiska personer.

I den nämnda artikeln finns information om TSUPIS – ett kreditinstitut som har ingått ett avtal med 1xStavka, för att spåra spelarnas betalningstransaktioner. Enligt rysk lag (1xStavka bettingföretag verkar lagligt i Ryssland) måste spelarna betala skatt på var och en av sina vinster. Information om hur mycket pengar en användare har tjänat samlas in av UUPIS (Interactive Betting Transfer Accounting Centre). Därför är bettare som vill använda bookmakerföretaget 1xStavka skyldiga att registrera sig hos kreditinstitutet. Utan detta kommer de inte att kunna verifiera sitt konto.

Å andra sidan använder 1xBet en offshore-licens som inte erkänns i Ryssland. Eftersom bookmakern är olaglig i Ryska federationen bör spelarna inte oroa sig för hur man sätter in 1xBet utan TSUPIS. Du kan sätta in pengar till 1xBet utan att meddela kreditinstitutet om överföringarna.

Hur gör man en insättning till 1xBet från telefonen?

Ett bekvämt sätt att sätta in pengar på ditt 1xBet-konto är att göra en insättning från din telefon. Vi pratar inte om mobilappen, som förresten stöder alla betalningsmetoder som finns på webbplatsen, utan överföringen av pengar från ditt telefonnummer. I vissa länder tillåter bookmakern att du gör insättningar från dina mobiloperatörskonton. I Ukraina kan du alltså sätta in pengar till 1xbet från Kyivstar och Vodafone, i Ryssland – MTS, Megafon osv.

Пополнение депозита 1хБет

För att kunna sätta in pengar på kontot från telefonanvändaren måste du logga in. Om avsnittet ”Deposit” är tillgängligt med mobiloperatörskort kan du slutföra operationen via bookmakerens portal. Allt du behöver göra är att ange ditt telefonnummer och bekräfta debiteringen av mobilkontot via SMS.

Annars måste du använda särskilda tjänster/applikationer för att överföra pengar från din telefon till 1xbet. Dessa applikationer finns på Google Play eller App Store.

Fler frågor om hur man sätter in pengar till 1xBet

💵 Hur gör man en insättning till 1xBet via en terminal?

I en del av de postsovjetiska länderna är 1xBet bettingföretag representerat av markkontor, där du kan sätta in pengar på ditt konto. Det finns också självbetjäningsterminaler, där du kan utföra insättningar. För att göra en insättning till 1xBet via en terminal ska du välja bookmaker-ikonen på skärmen och ange ditt kund-ID-nummer (numerisk inloggning). Därefter måste du ange det belopp som ska betalas ut och göra insättningen. Pengarna kommer att krediteras inom en timme.

📒 Hur gör man en insättning till 1xbet utan pass?

Bookmakern kommer att verifiera nya spelare innan de gör några valutatransaktioner. Därför krävs en kopia av ditt pass och ett åldersbevis för att sätta in pengar på ditt konto. Om spelaren av någon anledning lyckades sätta in pengar på 1xbet-kontot utan pass (det finns sådana historier på forumen) kommer det inte att vara möjligt att ta ut vinster utan verifiering. Profilen kommer att frysas tills omständigheterna är klargjorda.

❔ Varför kan jag inte sätta in pengar på 1xbet?

Problem med att göra en insättning på grund av bookmakerens fel är mycket sällsynta. Om du inte kan göra en insättning till 1xbet bör du försöka igen. Om du stöter på svårigheter igen rekommenderar vi att du kontaktar vårt supportteam. Kanske har spelarens konto frysts på grund av att användaren har brutit mot reglerna hos bookmakerns kontor. I det här fallet bör du ta reda på alla orsaker och lösa dem tillsammans med supportteamet.

📲 Hur sätter man in pengar till 1xbet via telefon?

Bookmakern ger spelarna möjlighet att sätta in pengar till 1xbet via telefon. Här pratar vi inte så mycket om möjligheten att automatisera på hemsidan eller i applikationen för smartphones och utföra operationen via din pryl. Med detta menar vi att ta emot pengar från ett konto hos en mobiloperatör. Spelare kan göra en insättning genom att överföra pengar från sitt telefonnummer till bookmakerns konto. För att göra detta måste du skicka ett SMS till det angivna numret och pengarna kommer att debiteras och automatiskt krediteras ditt personliga konto. Tyvärr är denna tjänst inte tillgänglig i alla länder.

Relevanta nyheter