Intro

Hur fyller jag i registreringsformuläret för 1xBet?

Регистрационная анкета 1xBet
I en av artiklarna på vår sida berättade vi om registrering hos 1xBet för nybörjare. Eftersom bookmakern erbjuder olika sätt att skapa ett konto (via e-post, telefon, sociala nätverk eller en snabbregistrering) har spelarna frågor om hur de ska fylla i alla fält i registreringsformuläret 1xBet. Låt oss försöka besvara dem i dagens artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur fyller jag i 1xbets frågeformulär?

När en spelare har valt det bästa alternativet för att registrera sig hos 1xBet kan man prata om att fylla i formuläret. Grejen är att formulären är olika och beror på den valda registreringsmetoden. Med undantag för att skapa ett konto via e-post kräver bookmakern att spelaren anger kontovaluta och bosättningsland.

”Hur fyller jag i formuläret hos 1xBet?” – är en populär fråga bland nybörjare. Svaret är mycket enkelt. I registreringsfasen ska spelaren fylla i alla föreslagna fält, och sedan, efter att ha fått tillgång till webbplatsen, fortsätta med att skriva in uppgifterna i frågeformuläret. Det finns i det personliga området – personliga uppgifter. Spelaren kan sedan redigera fält med tomma eller felaktiga uppgifter om sig själv.

Observera att uppgifterna måste vara korrekta. De kommer att kontrolleras av 1xBets specialister under profilverifieringen.

Hur fyller man i alla fält i 1xBets registreringsformulär?

En spelare kan redigera enskilda fält eller alla öppna fält i sin profil. I det första fallet är det nödvändigt att använda pennikonen, i det andra fallet – att klicka på knappen Redigera alla. Därefter öppnas fält där korrekta eller saknade uppgifter kan skrivas in.

Анкета игрока 1хБет

Om ett fält har en låsikon ovanför sig har spelaren ingen möjlighet att redigera det. Det är därför viktigt att kontrollera informationen flera gånger innan den skrivs in, eftersom efterföljande redigeringar kan ta lång tid. Om du vill ändra något av de fält som är låsta måste du kontakta supporten via någon av de tillgängliga kanalerna.

Hur fyller jag i mina personuppgifter hos 1xBet?

Att lämna information om dig själv är ett obligatoriskt förfarande för att kunna använda företagets tjänster. Som tidigare nämnts måste spelaren fylla i sina personuppgifter hos 1xBet. Det kan göras via kontorets webbplats (fullständig och mobil version) och via mobilappen. För att göra det ska spelaren följa följande steg:

 1. Auktorisera på webbplatsen (logga in på spelområdet).
 2. Gå till avsnittet ”Personliga uppgifter”. Vanligtvis öppnas den direkt efter att du klickat på knappen ”Mitt konto”.
 3. Markera alla fält som du vill ange information i genom att klicka på ”Redigera alla”. Du kan också ändra uppgifter i ett enskilt fält genom att klicka på ikonen ”Pencil”. Vi har skrivit mer detaljerat om dessa operationer i avsnittet ovan.
 4. Fyll i dina personliga uppgifter hos 1xBet. Än en gång ska du notera att dessa uppgifter måste vara korrekta.

I nästa avsnitt hittar du information om de fält som måste fyllas i. Det bör noteras att de angivna uppgifterna kommer att kontrolleras efter begäran om uttag från webbplatsen. Därför är det värt att efter att ha fyllt i personuppgifterna i 1xBet kontrollera dem och göra nödvändiga korrigeringar (vid fel).

Vissa fält kan inte ändras via spelarens personliga skåp. Om du behöver korrigera dem rekommenderar vi att du kontaktar vårt supportteam för att få hjälp. De är tillgängliga dygnet runt.

Vilka fält ingår i 1xBet Player Sheet?

1xBet-spelarprofilen består av två avsnitt: kontouppgifter och kontaktuppgifter. I den första har spelaren endast möjlighet att ändra lösenordet. När användaren går till avsnittet med kontaktuppgifter måste han/hon fylla i sådana fält:

 • Efternamn.
 • Förnamn.
 • Födelsedatum.
 • Typ av dokument och uppgifter om dokumentet.
 • Region (provins, distrikt)
 • Region, provins, stad.
 • Registreringsadress.

Редактирование личных данных 1хБет

Valfria fält som ska fyllas i:

 • Telefon.
 • E-post.
 • Faderns namn.
 • Födelseort.

Om en spelare upptäcker ett fel i uppgifterna och inte kan rätta till det själv ska han eller hon kontakta supportteamet. Annars kan det uppstå problem med uttag av vinster. Därför vill vi upprepa behovet av att noggrant kontrollera alla uppgifter innan man registrerar sig eller fyller i ett personligt kort på 1xBets webbplats.

Relevanta nyheter