Intro

Hur får och använder jag min 1xBet-gratissatsning?

Бесплатная ставка 1хБет
Bookmakern 1xbet erbjuder gratisspel till nykomlingar och stamkunder. De kan använda dem för att prova nya speltekniker och tjäna ytterligare belöningar från kontoret. Var kan jag få gratisspelet och hur kan jag använda det på bookmakerens webbplats? Artikeln går in mer i detalj.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad betyder Free Bet från 1xBet?

Free bet 1xbet eller free bet är ett spel som kan placeras på bookmakerns webbplats utan att man gör några personliga pengar. I det här fallet betalas insatsen av kontoret. Vinsterna krediteras inte på huvudkontot utan på bonuskontot och är föremål för satsning enligt det schema som beskrivs i villkoren för freebet.

Storleken på gratisspelet beror på bookmakern. Generellt sett erbjuder alla bookmakers höga freebets till sina användare. Du måste dock vara försiktig så att du inte faller för marknadsföringsknep. Tänk på att ju högre freebet, desto svårare är villkoren för insatserna. När det gäller 1xBet erbjuder företaget ganska lojala regler för att omvandla ett gratisspel till en kontant belöning.

Hur får jag ett gratisspel från 1xbet?

Följande typer av gratisspel är tillgängliga för 1xbet-användare:

  • För registrering. Gratisspelet delas ut efter att du har skapat ett konto och satt in pengar på ditt konto. Hur du får en bonus för din första insättning hos 1xbet skrev vi i en tidigare artikel. Låt oss bara notera att det maximala beloppet för bonusen är upp till 130 dollar eller motsvarande i lokal valuta. Med det sagt är $30 en extra belöning som du kan få genom att använda vår promokod STAVKAWIN.
  • För promopoäng. Aktiva användare kan tjäna speciella poäng för att placera spel. Vad 1xbet promopoäng är diskuterades på bloggen. I korthet är det motsvarande en cashback som en spelare får för sin aktivitet på sajten. Ett slags lojalitetsprogram från bookmakern. Du kan omvandla de poäng du får till promokoder (det finns en särskild sektion på sajten) och använda dem i betting och spel.
  • För deltagande i kampanjer. I PROMO-sektionen hittar du ett dussin kampanjer som gör att du kan få gratiserbjudanden för spel och satsningar. Kontoret ger också kampanjpoäng till vinnare och deltagare, som kan omvandlas till gratisspel. Detta har vi skrivit om ovan.
  • Födelsedag. bookmakern 1xbet gratulerar sina användare på deras födelsedag med ett freebet.

I sällsynta fall kan företaget erbjuda gratisspel som kompensation för kontosvårigheter och andra problem. Det finns inga andra sätt att få gratisspel.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Vilka är de specifika detaljerna för att använda 1xBet Freibet?

Nya spelare bör noggrant läsa villkoren för att använda gratisspelet hos 1xbet. För det första finns det ett antal begränsningar (nyanser) för den här typen av spel. För det andra innebär det att få en vinst från ett freebet inte att man automatiskt får pengar. Pengarna måste omsättas först. Och det är här som den första besvikelsen väntar användarna: det är inte alltid möjligt att satsa hela beloppet och få tillbaka bonusen till huvudkontot.

För att återgå till frågan om begränsningar bör spelarna vara uppmärksamma på de specifika villkoren för att placera gratisspel:

  • Ett begränsat antal evenemang. Du kan bara placera ett freebet på vissa sporter eller evenemang före match.
  • Höga odds för vadslagning. För att vinna måste oddsen för ett spel vara minst lika höga som det fastställda värdet. Ofta måste oddsen vara från 1,50.
  • Begränsad typ av spel. Du kan placera ett gratisspel på 1xbet i uttryck för ett visst antal utfall.

Efter att ha uppfyllt dessa villkor och fått belöningen är det värt att satsa bonuspengarna. De begränsningar som beskrivs ovan finns också där. Utöver dessa kan det minsta insatsbeloppet för satsning nämnas. Som regel är beloppet en storleksordning högre än för en vanlig insats.

Fler frågor om 1xBet gratisspel

▶️ Hur använder jag gratisspel på 1xBet?

Bookmakern förser spelare med gratisspel i form av kampanjkoder. För att använda ett gratisspel hos 1xBet måste du ange den tillgängliga koden med siffror och bokstäver i fältet ”Promokod” när du placerar ett spel. Fältet ”Insatsbelopp” ska lämnas tomt. I det här fallet kommer bookmakern definitivt att räkna med promokoden och kommer inte att debitera pengarna från huvudkontot.

✅ Hur placerar jag ett gratisspel hos 1xBet?

För att placera ett gratisspel hos 1xbet måste du uppfylla alla villkor som anges i avsnittet ”Bonusar och gåvor”. De består av att välja en specifik sport, odds och speltyp för gratispengarna. Du kan läsa mer om dessa begränsningar i ett av avsnitten i den här artikeln.

⏱️ Hur lång tid tar det att vinna ett 1xBet gratisspel?

När du har fått din gratisspelbelöning har spelarna en begränsad tid på sig att omsätta den. Det exakta antalet dagar anges i villkoren för gratisspelet (se Bonusar och gåvor). I genomsnitt har spelarna dock 30 dagar på sig att genomföra uttag till sitt huvudkonto.

Relevanta nyheter