Intro

Hur anmäler jag mig till 1xBet utan pass?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
I svaren på frågor om hur man klarar ID-kontrollen hos 1xBet skrev vi kort om att registrera spelare utan pass. Detta är dock ett ganska omfattande ämne som intresserar nybörjarspelare. Så låt oss försöka prata om de komplicerade detaljerna kring att registrera sig hos 1xBet utan pass och utan TSUPIS (relevant för invånare i RF).

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Hur anmäler man sig till 1xBet om man inte är 18 år?

Enligt villkoren för 1xbets bookmakerkontor kan endast vuxna användare göra insatser och spela roulette, poker osv. Samtidigt är verifieringssystemet uppbyggt på ett sådant sätt att en minderårig spelare kan registrera sig på bookmakerens webbplats. För att göra det är det bara att välja ett av sätten att skapa ett konto hos 1xBet.

När användaren väl är inloggad kan han/hon ange alla uppgifter i den personliga profilen, sätta in pengar på kontot, placera spel och ta emot vinster. För att kunna ta ut pengar kräver dock bookmakern ett identitetsbevis. Därför är det inte ett alternativ att skriva in uppgifter ”spontant”, eftersom det inte kommer att vara möjligt att bekräfta dem. Och om spelaren vill ändra sitt namn, efternamn, adress i kortet kommer kontoret att kräva dokument för namn- och bostadsbyte. Om de inte gör det kommer profilen att blockeras.

Det är alltså möjligt att registrera sig hos 1xbet om man är under 18 år, men när dokumenten kontrolleras kommer profilen att spärras tills spelaren blir myndig.

Hur registrerar jag mig på 1xBet utan pass?

Precis som i den föregående frågan kan en spelare skapa ett konto hos 1xBet utan pass. Verifiering av profilen är dock oundviklig. Som svar på den populära frågan ”1xBet registrering utan pass” i sökmotorn kan du därför hitta forum där konton säljs. Dessa är registrerade till andra spelare, det är upp till användaren att bifoga ett kort för överföringar.

Varför är detta sätt att använda 1xBet osäkert?

  • För det första har säljaren fortfarande tillgång till kontot (du kan återställa lösenordet via e-post), om e-postmeddelandet inte har lämnats till köparen bakom avtalet.
  • För det andra kan säkerhetstjänsten begära en bekräftelse på flytten eller ett byte av internetleverantör genom en ändring av spelarens IP-adress.
  • För det tredje kan det vid överföring till ett kort krävas en bekräftelse på att kontot är öppnat i profilägarens namn. I det här fallet måste spelaren ta itu med att förfalska certifikatet. Det är bra om inspektörerna inte märker skillnaden.

Därför är det upp till spelaren att avgöra om han eller hon vill ta risken när han eller hon registrerar sig hos 1xBet utan pass.

Hur registrerar jag mig hos 1xBet utan UCPIS?

År 2014 trädde vissa bestämmelser i lag nr 222-FZ ”om ändringar av den federala lagen ’om statlig reglering av organisationen och genomförandet av spelverksamhet och om ändringar av vissa lagar i Ryska federationen'” i kraft, vilket inledde verksamheten med UUPIS. Detta är inget mindre än ett acceptanscentrum för spel på Internet. Skattemyndigheterna är med andra ord intresserade av att generera intäkter från spelarnas vinster på onlinespelsföretag. Därför har alla lagliga spelbutiker tecknat avtal med ett av UUPIS för att utbyta uppgifter för att kunna dra av en provision på 13 procent från spelarna.

Det är nu tydligt varför registrering hos 1xBet utan UUPIS är en brännande fråga för många nykomlingar. Bookmakern bedriver dock olaglig verksamhet i Ryssland med hjälp av en offshore-licens. Vi skrev om det i en granskningsartikel om 1xBet i Ryssland. Därför ska spelarna inte oroa sig för att registrera sig hos 1xBet utan TSUPIS. Alla vinster kommer att gå till det personliga kontot utan skatteuttag.

Relevanta nyheter