Intro

Bookmaker 22Bet: insättning

Пополнение депозита 22Бет
När man väljer en bookmaker är det viktigt att vara uppmärksam på antalet erbjudna insättningsmetoder, avsaknaden av provision och transaktionsbehandlingstiden. Du bör också läsa om de problem som kan uppstå när du gör en insättning och om supportteamets arbete. I alla fall har 22Bet något att erbjuda användarna. Bookmakern erbjuder mer än 70 sätt att sätta in pengar på kontot, tar inte ut någon avgift för att göra en insättning till 22bet. Låt oss beskriva insättningsprocessen och de nuvarande betalningsmetoderna mer i detalj.

Metoder för att göra en insättning hos 22Bet

Efter att ha registrerat sig på webbplatsen 22bet ska varje spelare göra en insättning. Detta är en förutsättning för att kunna bilda spel på spelplattformen. I detta skede kontrollerar kontoret dock inte spelarens identitet, verifieringen av spelaren sker under begäran om uttag.

Som noterades i inledningen överstiger det totala antalet betalningsmetoder 70. Det betyder dock inte att du i Ukraina, Ryssland, Kazakstan eller andra länder kan göra en insättning med samma metoder. De skiljer sig åt, vilket beror på hur tjänsterna fungerar i olika länder. Du kan hitta detaljer om tillgängliga metoder för varje land i ditt personliga konto under ”Uppladdning”.

Konventionellt kan alla metoder för att göra insättningar i 22Bet delas in i:

 • Bankkort. Plattformen stöder kort från betalningssystemen Visa, MasterCard och Maestro.
 • Elektroniska plånböcker. Användarna kan använda Skrill, Perfect Money och iWaller.
 • Betalningssystem. Du kan sätta in pengar på ditt 22Bet-konto via ecoPayz och Neteller.
 • Banköverföringar och internetbank. Du kan till exempel göra en insättning i Ukraina genom Privat24 och Monobank.
 • Kryptovalutor. Bookmaker accepterar Bitcoin, Ethereum, Dogecoin och andra för betalning.
 • Betalningsterminaler. iBOX, Paynet och andra kan användas.
 • Förbetalda kort. Stöds inte i alla länder.

Пополнение счета 22Бет

Bookmakern uppdaterar ständigt listan över tjänster för insättning av pengar till 22bet-kontot. Därför rekommenderar vi att du kontrollerar de faktiska betalningsmetoderna på bettingföretagets webbplats.

Insättning av pengar till 22Bet

Användare kan sätta in pengar till 22Bet på något sätt som passar dem själva och utan någon provision från kontoret. Man bör dock komma ihåg att ytterligare avgifter kan tas ut av den tjänst genom vilken insättningen görs. För att minimera kostnaderna och använda provisionspengarna för sportspel hos 22Bet rekommenderar vi att du läser taxorna för betalningsinstrument.

Det minsta insättningsbeloppet börjar vid 1 USD eller motsvarande i en annan valuta. Det beror på den valda betaltjänsten. Dessutom har bookmakern en övre gräns för insättningar hos 22Bet. Du kan hitta kvoterna på sidan ”Insättning”.

Processen för att ladda upp kontot på 22Bet är likadan för alla metoder: du måste välja betalningsinstrument, ange laddningsbeloppet, ange detaljerna, bekräfta transaktionen. Det finns dock särdrag som är värda att nämna:

 • När du betalar med bankkort på 22Bet kan du länka uppgifterna på bookmakerens webbplats. En digital korttoken skapas, vilket gör att du kan göra en omedelbar transaktion nästa gång du gör en insättning, utan att behöva ange uppgifterna.
 • Med hjälp av e-plånboken på 22Bet kan du skicka pengar både via plånbokstjänsten och användarkontot. Du behöver auktorisering och bekräftelse av överföringen för att slutföra operationen.
 • Tack vare betalningssystemen är det möjligt att sätta in pengar på 22bet lika enkelt som via e-plånböcker.
 • Med nätbanken kan du göra överföringar till 22Bet nästan omedelbart. Alla transaktioner kontrolleras dock av bankerna och kan blockeras i länder där spel är förbjudet.
 • Att sätta in pengar till 22Bet från en kryptovaluta är det säkraste alternativet för att överföra pengar till ett spelkonto. Bookmakern arbetar med alla populära kryptovalutor.
 • Att sätta in 22Bet via en betalterminal är ett prisvärt sätt, men spelaren bör vara medveten om de höga avgifter som tas ut av tjänsterna.

Внесение денег на счет 22Бет

Observera återigen att inte alla betalningsmetoder är tillgängliga i de länder där bookmakern är verksam. Du kan kontrollera den aktuella informationen i spelarens personliga skåp.

Kontrollera insättningen på 22Bets webbplats

Pengaöverföringen till ditt konto visas automatiskt i ditt personliga skåp på 22Bet. Så allt du behöver göra är att logga in på din profil och kontrollera ditt saldo i det övre högra hörnet. Den bör ändras till överföringsbeloppet (exklusive eventuella avgifter från betaltjänster).

Det förekommer fall av försenade insättningar, så det är nödvändigt att spara kvitton på betalningar eller skärmdumpar av transaktioner tills pengarna kommer till kontot. Om pengarna inte kommer på länge kan du kontakta supporttjänsten och försöka ta reda på på vilken sida felet inträffade och var du ska leta efter pengarna. Men om det har förekommit oegentligheter i överföringen, t.ex. om insättningen har gjorts från ett annat kort eller om pengarna har ett misstänkt ursprung, har bookmakern rätt att återlämna dem till ägaren.

Om du har några frågor eller tvivel måste du kontakta 22Bets tekniska supporttjänst. Detta kan göras via e-post eller livechatt.

Relevanta nyheter