Intro

Att ta ut pengar från 22Bet: metoder och funktioner

Вывод денег 22Бет
22Bet är en av de få spelbutiker som kan erbjuda sina kunder ett brett utbud av betalningsmetoder. I vår artikel om hur man gör en insättning hos 22Bet beskrev vi de viktigaste alternativen för att sätta in pengar på ditt bettingkonto. Det talades också om det stora utbudet av betalningsmetoder, mer än 70 för alla marknader. När det gäller att ta ut pengar från 22Bet är antalet tillgängliga tjänster över 40. Hur betalningar görs och hur du får de intjänade pengarna till ditt personliga konto berättar vi i en ny artikel.

Uttagsmetoder från 22Bet

Som det redan nämndes i inledningen har spelarna mer än 40 sätt att ta ut pengar från 22Bet. Med det sagt har bookmakern en stor fördel gentemot sina konkurrenter. Om en spelare har gjort en insättning via flera metoder, såsom bankkort och kryptovalutaplånbok, så kan han ta ut pengar till detaljerna i något av dessa verktyg. På andra portaler kan pengar endast tas ut till det konto från vilket de sattes in. Mer detaljer om 22Bets uttagsregler kommer att diskuteras i nästa avsnitt.

Uttagsmetoder från 22Bet är konventionellt uppdelade i:

  • Bankkort. Du kan göra överföringar till Visa och MasterCard.
  • Elektroniska plånböcker. Webbplatsen stöder Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet osv.
  • Betalningssystem. Överföringar kan göras via Payeer och Neteller.
  • Banköverföringar. Pengar kan tas emot via bankkontouppgifter.
  • Kryptovalutor. Bookmakern stöder överföringar till kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash osv.

Du kan läsa mer om betalningsmetoderna på sidan ”Uttag av pengar” i ditt personliga skåp. Det bör noteras att antalet betalningsmetoder och tjänster kan skilja sig åt beroende på spelarens bosättningsland.

Förfarande för uttag från 22Bet

Bookmakern har tagit den ekonomiska frågan på stort allvar och har tagit fram tydliga regler för uttag av pengar. Du kan läsa reglerna på bookmakerns officiella hemsida, i avsnittet ”Instruktioner”. Vi rekommenderar att du läser informationen för att ta reda på vilka överträdelser av reglerna som kommer att leda till problem med att ta ut pengar från 22bet och till och med blockera ditt konto. Tyvärr är det inte alltid möjligt att återställa tillgången till 22Bets profil efter överträdelser.

Вывод средств 22Бет

Hela processen för att ta ut pengar från 22Bet är ganska enkel. Den kan beskrivas i följande steg:

  1. Logga in på ditt personliga skåp och gå till sidan ”Ta ut pengar”.
  2. Välj betalningsmetod bland de tillgängliga för spelarens bosättningsland.
  3. Fyll i formuläret: det belopp som ska tas ut och uppgifter om spelaren.
  4. Bekräfta betalningen och lämna alla nödvändiga dokument.

Det bör komma ihåg att för att överföra pengar från spelkontot till ett personligt konto måste användaren verifieras. Denna och andra funktioner kommer att diskuteras i nästa avsnitt.

Funktioner för uttag av pengar från 22bet

Bookmakerkontoret 22Bet har gjort förfarandet för uttag av pengar från spelkontot till det personliga kontot så enkelt som möjligt. Tidigare har vi beskrivit processen, som består av fyra punkter. Nykomlingar bör dock uppmärksamma följande funktioner, utan vilka det inte är möjligt att ta ut pengar från 22Bet:

  • För att kunna ta ut pengar måste profilen verifieras. För att klara identitetskontrollen på bookmakerens webbplats måste spelaren fylla i kortet med information om sig själv (i avsnittet ”Personuppgifter”). Dessutom ska en skannad kopia av dokumentet eller ett foto med passet nära ansiktet tillhandahållas.
  • De insatta pengarna måste delta i insatser. Först efter 100 % av omsättningen får de tas ut.
  • Kontot måste innehålla det belopp som krävs för att göra ett spel. Minsta belopp för att ta ut pengar är 1,5 dollar eller motsvarande.
  • Pengar kan tas ut från 22Bet endast till samma kontouppgifter som användes vid insättningen (inte nödvändigtvis denna gång).
  • Om du har några oförtjänta bonusar kommer de att förverkas.

Вывод денег с 22Бет

Spelare bör också vara uppmärksamma på sådana funktioner för penningöverföringar från 22Bets webbplats:

  • Bookmakern tar inte ut någon avgift när du tar ut pengar till ditt konto. Det kan dock tas ut av de betalningssystem som överför pengarna. Avgifterna finns på webbplatsen för den valda tjänsten.
  • Uttag sker 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Begäran om uttag bildas i ditt personliga skåp, i avsnittet ”Uttag från konto”.
  • För ägare av smartphones och surfplattor finns elektroniska överföringar tillgängliga via mobilappen. Du hittar en kort artikel på vår webbplats om Android- och iOS-apparna.

Vanligtvis går uttag av pengar utan problem. Om det uppstår förseningar i överföringen av pengar bör du kontakta spelbolagets tekniska support. För att göra detta är det bara att skriva till livechatten eller skicka e-post till tjänsten.

Relevanta nyheter