Intro

22Bet iOS-app för spel

Приложение 22Bet на iOS
Fler och fler användare av Bet 22Bet placerar spel med hjälp av sina mobiltelefoner. Även om bookmakerns webbplats är helt anpassad för smartphone-skärmar fungerar den snabbt på prylar, men att satsa via en app är mycket bekvämare. Därför har utvecklingsteamet förberett 22Bet-mobilappen för Android och iOS. Vi förklarade hur Android-applikationen fungerar i en tidigare artikel. I vår nya artikel vill vi presentera 22Bet för iOS.

Hämta och installera 22Bet mobilapplikation för iPhones

Användare av operativsystemet iOS har en fördel jämfört med ägare av Android-smartphones. De kan ladda ner 22Bet-mobilapplikationen till sina iPhones direkt från den officiella App Store. Alternativt kan länken till appen hittas på bookmakerns webbplats. Om du går till avsnittet ”Mobile application” och väljer installationsfilen för iOS kommer spelaren att omdirigeras till App Store-sidan.

Alternativet att installera direkt från marknaden gör det mycket enklare för nykomlingar att installera programvaran. Om bookmakerns webbplats är blockerad behöver man inte leta efter sätt att kringgå 22Bets blockering. Du kan snabbt ladda ner programvaran från den officiella källan.

Processen för att installera 22Bet mobilappen på iOS är följande:

 1. Sök efter bookmakerappen via sökfunktionen.
 2. Starta installationen genom att trycka på knappen ”Installera”, efter att ha bekräftat åtgärden och gett programmet behörigheter.
 3. Auktorisera dig i 22Bet-mobilappen genom ditt användarnamn och lösenord. Nykomlingar kan registrera sig hos 22Bet med hjälp av sin e-post eller sitt telefonnummer.

I vissa fall kan användare fortfarande ha svårigheter att installera 22bet-mobilappen på iPhone. Sidan kan vara blockerad av internetleverantörer. I det fallet måste spelaren göra följande:

 1. Gå till inställningarna för App Store på din enhet.
 2. Öppna avsnittet för Apple-ID.
 3. Klicka på ”Visa Apple-ID” och ange ditt lösenord.
 4. Välj ”Land/Region” och tryck på ”Ändra land eller region”.
 5. I listan hittar du ett land där sportspel inte är förbjudet, till exempel Cypern. Spara de ändringar som du har gjort.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Om detta steg inte hjälper kan du försöka kontakta supporten för att begära en installationsfil av 22Bet-mobilappen. I det här fallet måste spelaren installera den manuellt. Det kräver ytterligare steg som ska utföras på telefonen:

 1. Gå till telefoninställningar, avsnittet ”Allmänt” – ”Profiler” eller ”Profiler och enhetshantering” (beroende på systemversion).
 2. Ställ in trovärdigheten hos programutvecklaren. Klicka på utvecklarens profilnamn* under rubriken ”Företagsprogram” för att göra detta.

*Systemet upptäcker själva installationsfilen och visar dess namn.

 1. Efter bekräftelse kan du återgå till den nedladdade filen och installera 22bet mobilapp på iOS manuellt.

När du har installerat 22Bet-appen kan du fortsätta att placera dina spel.

Fördelar med 22Bet iOS-appen

Mobilappen 22bet är ganska populär bland användarna på grund av sina fördelar. Genom att använda appen kan spelarna vinna på:

 • Prestandahastigheter. 22Bet-appen för iOS körs mycket snabbare än mobilversionen av webbplatsen.
 • Förbifart för blockering av webbplatser. Användarna behöver inte tänka på vilken VPN-tjänst de ska använda för att ändra sin IP-adress och anslutningspunkt. Appen har en inbyggd funktionalitet för att kringgå webbplatsblockering.
 • Stort urval av funktioner. Det är enkelt och bekvämt att satsa via 22Bets mobilapp för iOS. Alla funktioner på bettingbutikens webbplats är tillgängliga för spelarna.
 • Betting på live-evenemang. Spelare kan placera live sport- och cybersportspel. De har också möjlighet att titta på matcher online.
 • support dygnet runt dygnet runt. Användare av 22Bet kan be om hjälp dygnet runt.

Det är värt att notera att utvecklingsteamet ständigt uppdaterar 22Bet-mobilappen för iPhones. Varje ny version erbjuder spelarna ytterligare alternativ för en ännu bekvämare spelupplevelse. Därför rekommenderar vi att du använder den senaste versionen av appen.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Placera spel på 22Bet för iOS

I det föregående avsnittet lyfte vi fram de viktigaste fördelarna med 22Bet Mobile App för iOS. Förutom de tidigare nämnda styrkorna är det värt att nämna placeringen av spel. Spelprocessen i appen är enkel och kommer att vara intuitiv även för nybörjare. För att placera en insats i mjukvaran för iPhone måste spelaren:

 1. Gå till önskad sektion med sportevenemang. Sidorna ”Line”, ”Live” eller ”Cybersport” visas som ikoner högst upp på skärmen. Du kan också hitta avsnittet via hamburgermenyn. Den finns i det övre högra hörnet av skärmen.
 2. Hitta sport- eller cybersporttävlingar. Hitta en intressant match.
 3. Lägg till valet med lämpliga odds i spelkupongen.
 4. Ange insatsbeloppet och välj typ (om flera evenemang läggs till).
 5. Avsluta placeringen av en insats genom att klicka på knappen ”Gör en insats”.

När en insats har placerats kan den spåras via användarens skåp. Spelaren kan också ange kupongnumret i formuläret på sidan ”Kontrollera kupong” för att slippa logga in på webbplatsen. Detta är praktiskt om en fungerande dator används.

Relevanta nyheter