Intro

22Bet Android-appen: Använd den för att satsa

Мобильное приложение 22Бет Android
Numera uppskattas rörlighet mer och mer i världen. Det är därför smartphones med ständig tillgång till nätet följer med en vuxen dygnet runt. I transporten till jobbet, på rasterna, till och med under lunchen eller middagen tar sig många människor tid att ”surfa” på Internet. Så varför inte tillbringa tiden på ett trevligt och användbart sätt? Ladda ner 22Bet Android-appen och njut av ett användarvänligt gränssnitt och möjligheten att placera dina spel när och var du vill. För att kunna satsa från din mobil behöver du bara en internetuppkoppling, vilket numera är en självklarhet.

Ladda ner och installera 22Bet Android-appen

Den officiella 22Bet Android-appen kan endast laddas ner från webbplatsen. Tyvärr har Google förbjudit spelappar från sin webbplats Google Play. Detta gör det mycket svårt att installera programvaran på din smartphone. Särskilt när spelarna inte har tillgång till den officiella webbplatsen (den är blockerad i landet).

Trots att inte alla länder kan ge spelare tillgång till webbplatsen, försök ändå inte hitta och installera 22Bet mobilappen från andra källor. Om du gör det riskerar du att förlora tillgången till din profil på webbplatsen. Bedragare kommer att kunna använda dina personuppgifter till sin egen fördel. Det enda vi kan rekommendera är att använda resurser för att kringgå blockeringen av 22Bets webbplats.

Du har alltså loggat in på 22Bets officiella webbplats. På höger sida av skärmen, precis under kupongen, finns en banner som heter ”22Bet Mobile Apps”. Klicka på ”Details” och en ny sida öppnas, där du får frågan om vilket operativsystem du vill ladda ner appen för. Du väljer installationsfilen genom att följa länken ”Download Android app” och följer instruktionerna för nedladdning. Det är ganska enkelt:

 1. I popup-fönstret ger du ditt samtycke till nedladdningen.
 2. Gå till telefonens inställningar. Under ”Säkerhet” tillåter du installation från okända källor.
 3. När reglaget ”Tillåt för denna källa ”* är inställt på aktiv trycker du på knappen ”Tillbaka”.
 4. Starta installationsfilen. Klicka på ”Installera” i fönstret som visas.
 5. Färdiga! Njut av fördelarna med 22Bet Mobile App för Android.

*När du har installerat appen kan du återställa telefonens inställningar till det ursprungliga läget.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Vi vill återigen påminna dig om att appen är helt säker för din telefon och för dig om du laddar ner den enligt instruktionerna på den officiella webbplatsen. Spelbolaget är inte ansvarigt för säkerheten vid användning av 22Bet Android-mobilappen som laddats ner från andra källor.

Fördelar med 22Bet Android-appen

När du väl har installerat 22Bet-appen på din smartphone kommer du att bli positivt överraskad. Den stöder absolut alla funktioner på den officiella webbplatsen, och i vissa ögonblick har den till och med sina egna fördelar. Låt oss ta en titt på de viktigaste:

 • Hastighet. Även om du har en svag internetsignal är appen ganska snabb jämfört med mobilversionen av webbplatsen.
 • Appen är lätt att använda, har ett intuitivt gränssnitt och stöder alla funktioner du behöver för att snabbt och enkelt kunna satsa.
 • Det finns ett brett utbud av funktioner. Uppsättningen av funktioner liknar webbläsarversionen av webbplatsen. Du kan göra klassiska satsningar, se matchen live och omedelbart göra satsningar, titta på videosända matcher, spela casino och mycket mer.
 • Tillgång till en nybörjarbonus. När du installerar 22Bet-appen för Android får nya spelare en välkomstbonus.
 • Live-evenemangsstatistik. Du kan titta på live-evenemang och direktsända matcher utan att registrera dig.
 • Överföring avpengar runt klockan. Möjlighet att utföra finansiella transaktioner när som helst på dygnet.
 • Chatt online. tillgång dygnet runt till vår livechatt.

Det är en av de viktigaste: Bettingbolaget uppdaterar ständigt 22Bet-mobilappen för Android, utökar dess funktioner och förbättrar dess funktionalitet. Så håll ögonen öppna och uppdatera versionen för ännu bekvämare sportspel hos 22Bet.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

Placera dina spel i 22Bet Android-appen för Android

Som vi redan har nämnt tidigare är 22Bet-appen väldigt enkel att använda. För att placera ett spel är det första du behöver göra att välja sport (klassisk eller e-sport). Listan finns omedelbart högst upp på skärmen i form av ikoner eller gömd i hamburgermenyn i det övre vänstra hörnet av sidan.

Därefter visas en tabell med de aktuella händelserna över hela telefonens skärm. Klicka på det odds du är intresserad av och lägg till insatsen i spelkupongen. Därefter öppnas sidan med kupongen. Här måste du ange storlek och typ av insats (om mer än ett val läggs till). Det sista steget är att placera kupongen genom att klicka på lämplig knapp. Din insats är placerad!

Relevanta nyheter