Intro

1xBet-registrering för nykomlingar

Регистрация 1хБет

Alternativ hur man skapar ett konto hos 1xBet

Bookmakerkontoret 1xBet stoltserar med en mängd olika alternativ för att skapa ett konto. Medan konkurrenterna endast erbjuder möjligheten att registrera sig via e-post eller telefonnummer erbjuder företaget ytterligare två alternativ: via sociala nätverk och ”1-klick”. Med den sistnämnda lösningen får spelaren sitt konto på mindre än en minut.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Nybörjare ställer ofta frågan ”Hur registrerar man sig bäst hos 1xBet?”. Vi har svarat på den i avsnittet ”Frågor om 1xBet” på vår webbplats. För att inte upprepa oss vill vi bara påpeka att valet av det bästa alternativet beror på spelaren. Föreslagna sätt att registrera 1xBet har sina egna särdrag, som vi kommer att berätta om nedan.

Registrering i 1xBet via e-post

Standard och det mest populära alternativet för att skapa ett konto. Bookmakern erbjuder nykomlingen att skriva in viktig information om sig själv direkt. När du loggat in i skåpet på 1xBets webbplats behöver du därför bara ange några av dina personuppgifter för att verifiera din profil.

Регистрация по электронной почте 1хБет

För att fylla i formuläret ska du välja bosättningsland, region (oblast), bosättning, kontovaluta, ange e-post, telefonnummer, för- och efternamn och komma fram till ett säkert lösenord. Du kan också ange en promokod för att få en ökad välkomstbonus. Efter att ha slutfört dessa åtgärder kommer spelaren att omdirigeras till sitt personliga skåp, och information om registreringen på 1xBet-webbplatsen kommer till e-postmeddelandet med en aktiveringslänk.

1xBet-registrering via telefon

Denna och följande varianter av att skapa ett spelkonto kräver inte att du anger personliga uppgifter i det inledande skedet. Spelaren måste dock fortfarande fylla i en ansökningsblankett och tillhandahålla en kopia av sitt pass för identitetskontroll i receptionen.

Регистрация по телефону 1хБет

Registreringsformuläret för 1xBet via telefonnummer är ganska enkelt. Du måste ange ditt personnummer, välja kontovaluta och ange en kampanjkod (om tillgänglig). När spelaren har skrivit in koden som mottagits på det angivna telefonnumret kommer spelaren att ange sin profil på kontorets webbplats.

1xBet-registrering via sociala nätverk

Om en spelare har ett konto i VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru eller Telegram kan han snabbt skapa ett konto på 1xBets webbplats. Allt du behöver göra är att välja valuta och bosättningsland. En del av uppgifterna kommer att föras in i en profil i spelarens personliga skåp. Observera dock att användaren i det här fallet inte kommer att kunna använda den befintliga promokoden.

Регистрация через соцсети 1хБет

1xBet 1-klicksregistrering

Bookmakern 1xBet ger nykomlingar möjlighet att snabbt registrera sig på hemsidan. Denna metod kallas ”i 1 klick” och kräver egentligen bara några få operationer från spelaren: att välja kontovaluta och bosättningsland, att ange tillgänglig promokod. Spelaren får sedan en systemgenererad inloggning och ett lösenord.

Регистрация в 1 клик

Fullständig registrering i 1xBet och spelarverifiering

Efter att ha bekantat sig med de alternativ som erbjuds för att skapa en profil kan nykomlingar tro att det bara är vid registrering via e-post som det är värt att ange personuppgifter. Faktum är att registreringen på den officiella webbplatsen eller på 1xBet-spegeln omfattar 2 steg:

  • Skapa ett konto (användarskåp). Från och med nu har spelaren tillgång till ett stort antal alternativ för att analysera spel, kan göra insättningar och placera spel osv.
  • Verifiering av kontot. För att kunna ta ut pengar från kontot måste spelaren fylla i ett kort med personlig information och sedan skicka en begäran om verifiering. Företrädare för bettingföretaget 1xBet avgör vilket dokument som behövs: en passkopia (skanning eller foto), ett foto av en spelare som håller sitt pass eller en passkopia som bestyrkts av en notarie.

Oavsett vilket sätt en spelare väljer att registrera sig hos 1xBet är det därför oundvikligt med identitetskontroll via dokument. För mer information om hur verifieringsprocessen går till, se artikeln på vår hemsida.

Efter att ha skapat ett konto kan spelaren använda den valda metoden för att logga in på 1xBets webbplats.

Relevanta nyheter