Intro

1xBet: första insättningsbonus för nykomlingar

1хБет бонусы на первый депозит
När den potentiella användaren lär känna en bookmaker uppmärksammar han eller hon spelutbudet, oddsen, de olika betalningsmetoderna, tillgången till bonusar, kampanjer osv. Samtidigt är möjligheten att få belöningar i början och under den aktiva användningen av kontorets tjänster ett av de viktiga kriterierna för att välja en spelportal. Därför erbjuder många bookmakers, inklusive 1xBet, en välkomstbonus till sina spelare. Vad erbjuder 1xBet för nykomlingar? Detta kommer att diskuteras i artikeln.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

1xBet första insättningsbonus

När spelarna har bekantat sig med portalen för bettingföretaget 1xbet och bestämt sig för att skapa ett konto rekommenderar vi att de besöker sidan ”PROMO”. Den innehåller alla aktuella kampanjer och bonusprogram för användarna. Om du inte har tid att ta en närmare titt på alla våra kampanjer kan du ta en titt på vår artikel. Vi har sammanställt information om populära kampanjer från 1xBet. Den innehåller en beskrivning av kampanjvillkoren och en jämförelse av de bästa erbjudandena från bookmakern. Du kan också läsa om egenskaperna hos 1xBets första insättningsbonus i artikeln.

Innan du fortsätter att registrera ditt konto rekommenderar vi dock att du läser villkoren för att ta emot och omsätta välkomstbonusen. Varför är det viktigt? Vissa bookmakers lovar orimliga belöningar i reklambanners och döljer nyanserna bakom mängder av ”asterisker”. Så det är inte alltid lätt att omsätta ett erbjudande om en välkomstbonus och förvandla den till en riktig belöning. Trots att 1xBet är ett ganska lojalt kontor och att få välkomstbonusen kommer att vara möjligt för nykomlingar. Ändå är det bättre att utvärdera dina möjligheter direkt än att senare få en negativ upplevelse på bookmakerens hemsida.

1xbet första insättning: bonusvillkor

Bookmakern 1xbet erbjuder spelarna två välkomstbonusar att välja mellan. Den första gäller för betting och den andra för spel. Tyvärr kan spelarna inte få två bonusar samtidigt. Därför lönar det sig att logga in i sitt personliga skåp, avsnittet ”Kontoinställningar”, och i fältet ”Delta i bonuskampanjer” välja den belöning som är intressant eller välja bort sådan.

1xBet första insättningsbonus

Efter att ha skapat ett konto och valt en bettingbonus kan en spelare sätta in pengar på sitt konto. 1xbet erbjuder en välkomstbonus på 100 % av det första insättningsbeloppet, dock högst 100 kr*. Med det sagt finns det ett bra sätt att öka din registreringsbonus med 30 dollar*. När du skapar ett konto måste du ange STAVKAWIN i kampanjkodfältet. Därefter kan du fortsätta med insättningar. Observera att du inte kan använda koden efter att du har registrerat dig, du kan bara använda den när du skapar en profil.

Enligt villkoren för den första insättningsbonusen är det minsta insättningsbeloppet 0,5 dollar*. Spelaren har 30 dagar på sig att omsätta den erhållna bonusen. För att ta ut pengar från bonuskontot till huvudkontot måste bonusbeloppet omsättas 5 gånger så mycket på en parlay med minst 3 evenemang. Det lägsta oddset för varje händelse är 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Första insättning från 1xBet: spelbonus

Om en användare har valt en 1xbet spel välkomstbonus är det också värt att läsa mekaniken för dess mottagande och omsättning. Enligt reglerna får spelaren en belöning på upp till 1 500 dollar* + 150 free spins. Bonusen är uppdelad i 4 delar som krediteras efter de första 4 insättningarna:

  • 300 dollar* (100 % av insättningsbeloppet) och 30 freespins.
  • 350 dollar* (50 % av det insatta beloppet) och 35 freespins.
  • 400 dollar* (25 % av insatt belopp) och 40 freespins.
  • $450* (25 % av insatt belopp) och 45 freespins.

Pengarna ska omsättas 35 gånger inom 7 dagar efter att de krediterats. Dessutom får satsningsbeloppet för satsning inte överstiga 5 dollar*. När det gäller free spins kan de endast användas på vissa spel. Dessa beskrivs på kampanjsidan.

1xbet första insättningsbonus är ett utmärkt tillfälle för nykomlingar att prova portalens funktioner. Användaren kommer att kunna öva på olika bettingtekniker och prova nya spelspel. Förutom erfarenheten kan användaren få ytterligare monetära belöningar som kommer att vara ett trevligt tillägg till den erfarenhet som vunnits.

*Eller ett motsvarande belopp i en annan valuta.

Relevanta nyheter