Intro

1xBet bonusprogram: hur kan jag ta ut pengar?

Бонусная программа 1хБет
Alla användare blir efter att ha skapat ett konto automatiskt medlemmar i 1xBet Bonusprogram. Naturligtvis kan en spelare välja att inte få poäng och ytterligare medel. Att ha ett bonuskonto är dock en möjlighet att samla in och omvandla de mottagna belöningarna till riktiga pengar. Men för att göra det är det nödvändigt att satsa 1xbet-bonusen. Hur man överför pengar från bonuskontot till huvudkontot kommer att diskuteras i dagens artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus upp till 100 euro

1xBet-registrering1xBet-registrering

Bästa alternativa bookmaker om 1xbet inte är verksamt i ditt land:

Logo 22bet

100% bonus upp till 122 EUR

Vad är ett bonuskonto hos 1xbet?

Som nämndes i inledningen blir 1xbet-användare efter att ha registrerat sig automatiskt deltagare i bonusprogrammet. De öppnar ett bonuskonto hos 1xbet, som får belöningar i form av poäng eller särskilda kontanter. Den första typen av belöning kan bytas ut mot gratisspel eller spins, som sedan måste omsättas enligt bookmakerens regler. Den andra kan du använda direkt för att satsa eller spela spel. Vinsterna måste dock omsättas.

Du kan få belöningar till ditt bonuskonto hos 1xBet vid registrering, för ett aktivt och framgångsrikt spel på sajten, korrekta spelprognoser, deltagande i tävlingar och kampanjprogram. Mer information om bonuspoäng och medel i bonusprogrammet diskuteras i en separat artikel på webbplatsen.

Hur vinner jag min 1xBet-bonus?

Enligt villkoren för 1xbets bonusprogram kan användare få flera olika typer av belöningar: kontanter, gratisspel (freebies) och free spins (freespins). Dessutom tjänar spelarna specialpoäng som kan omvandlas till de bonusar som beskrivs ovan på sidan med promokoder som visas upp. Vi har skrivit mer detaljerat om detta förfarande på hemsidan.

Alla belöningar, oavsett typ, måste lösas in enligt kampanjens villkor. Som regel ska detta göras inom en begränsad tid (från 24 timmar till en månad), genom att använda bonusar i vissa evenemang eller spel. För att vinna en 1xBet-bonus inom sport måste spelaren till exempel satsa en multiinsats för att vinna en 1xBet-bonus. I det här fallet måste den kombinerade insatsen innehålla ett visst antal händelser med en minsta odd som inte är lägre än ett fastställt värde. Först när dessa villkor är uppfyllda kommer bonuspengarna att överföras till spelarens huvudkonto. I annat fall kommer bonusen att ogiltigförklaras.

Hur använder jag bonuskontot hos 1xBet?

Alla användare känner inte till 1xBet-bonusprogrammet eller använder det inte. Detta beror på en ovilja att förstå villkoren (som beskrivs i artikeln om bonusprogrammet) eller negativa erfarenheter av att delta i kampanjer och bonusar utanför bookmakerns portal. Enligt vår åsikt bör sådana användare ompröva sina åsikter om bonusprogrammet från 1xBet. Att använda ett bonuskonto hos 1xBet är ett prisvärt sätt att öka sina vinster, som spelaren helt enkelt förlorar.

Акции и бонусы 1хБет

Tack vare bonusarna kan användarna finslipa sina färdigheter i nya spel eller experimentera med nya typer av satsningar. Och om du gör en korrekt förutsägelse på en match eller spelar ett vinnande spel, till exempel i kortspel, kan du få en fin bonus till slutbeloppet.

För att börja använda 1xBet-bonuskontot måste spelaren ta reda på villkoren för att få bonuspoäng och bonuspengar (se artikeln om Bonusprogrammet för information). Dessutom bör du lära dig om bonusens satsningsregler. Även om bookmakern 1xBet ger alla spelare en riktig möjlighet att tjäna belöningar kan satsningsvillkoren verka komplicerade för nybörjare. Därför är det nödvändigt att börja med ”enkla” kampanjer.

När bonusen har krediterats på kontot bör spelaren ta reda på vilken typ av belöningar som har erhållits. Om det är poäng, byt ut dem mot freebies eller freespins. Bonusmedlen bör i sin tur placeras på sportevenemang eller spel. Det är viktigt att komma ihåg att alla belöningar har en begränsad tid att använda och att vinsterna måste omsättas.

Hur spenderar jag mitt 1xBet bonuskonto?

Många nybörjare, när de läser 1xbets marknadsföringsmaterial om bonusar, kan misstolka dessa belöningar. Det verkar för dem som om de medel som erhålls kan användas som basmedel. Det är dock inte möjligt att spendera 1xbet-bonuskontot omedelbart. Snarare kan en användare satsa sina belöningar i spel eller spel. I det här fallet kommer de mottagna vinsterna (vid ett lyckat resultat av insatsen) inte att krediteras till huvudkontot. Den måste omsättas flera gånger innan den kan tas ut från bookmakerens webbplats.

Spelare kan alltså inte spendera bonusrullarna eller någon annan valuta på 1xbet. Alla bonuspengar är föremål för obligatorisk omsättning. Och eftersom denna process består av flera steg är det inte alltid möjligt att ta ut hela beloppet till huvudkontot.

Hur överför jag från ett bonuskonto till mitt 1xbet-huvudkonto?

I de flesta fall deltar användarna medvetet i kampanjer och blir belönade i form av bonusar. Nykomlingar kan dock få bonusar från bookmakern ”helt plötsligt”. Därför undrar de ofta hur de ska överföra dem från bonuskontot till 1xbets huvudkonto? I de tidigare avsnitten har vi redan skrivit om de viktigaste stegen i denna process:

  • Fastställande av bonustyp: fonder, freebies eller freespins.
  • Bekanta dig med villkoren för satsning av bonusar.
  • Följ alla rekommendationer från bookmakern för att få pengarna till ditt huvudkonto.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

På detta sätt kan användaren inte överföra bonusarna till sitt konto utan att omsätta dem. Rätt spelstrategi och tur är precis vad som hjälper till att omvandla bonusbelöningen till riktiga pengar.

Hur tar jag ut min 1xBet-bonus?

När du väl har fått en bonus på ditt specialkonto måste du bekanta dig i detalj med de speciella egenskaperna för dess användning. Som regel ska sportbonusar omsättas genom expressspel. Insatsbeloppet, antalet händelser och odds beror på kampanjen. Exakt information finns i avsnittet PROMO.

När det gäller spelande sätter bookmakern 1xbet begränsningar på användningen av freespins i slots. På så sätt har användarna möjlighet att tillämpa freespins och sedan vinna tillbaka pengarna i de spel som fastställs av reglerna. Du kan också hitta information om detta på kampanjsidan (PROMO-avsnittet).

Relevanta nyheter